Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Huawei Nexus - nye oplysninger lækket

Huawei Nexus - nye oplysninger lækket

Googles kommende topmobil fra Huawei er dukket op i test-appen GFXBench's arkiv, hvilket lækker nye info om telefonen.

Søgegiganten Google har to nye Nexus-telefoner er på trapperne. Mindst bliver Nexus 5X med 5,2” display som produceres af LG, og størst bliver Huaweis formodede efterfølger til Nexus 6.

Hvor de fleste grundspecifikationer fra den mindre, og billigere, Nexus 5X er sluppet løs, er det kun sporadiske oplysninger om den kommende toptelefon fra Huawei.
Oplysninger fra test-applikationen GFXBench giver dog indsigt i hvad den kommende stormobil vil byde på.

I maskinrummet bliver det Qualcomms top-chip der vil regere, en Snapdragon 810 octa-core der vil snurre ved 1,9 GHz. Denne vil ledsages af 3 4GB RAM og 32GB lagerplads, et lager der givetvis ikke kan udvides med micro-SD.

Skærmen angives til at være på 5,7 tommer, en tilbagegang fra Nexus 6 og dens gigantiske 6 tommer. Opløsningen på 2560x1440 pixels fastholdes, hvilket vil få indholdet til at stå endnu skarpere.

Læs også: Skarpe fotos af LG’s Nexus 5X slipper løs

Mindre kamera

Et andet skridt bagud bliver kameraet, hvis opløsning reduceres fra 13 til 12 megapixels. 4K-videooptagelser vil dog fortsat være at finde. Frontkameraet vil derimod byde på stort fremskridt fra 2 til 8 megapixels og samtidig understøtte video i Quad HD.

Hvornår de nye Nexus vil debutere er ikke officielt bekræftet. Flere uofficielle kilder peger dog på en snarlig lancering den 29. september.

Prisen på den nye Huawei-Nexus er heller ikke oplyst, men placeringen i sortimentet vil givetvis placere den et stykke over Nexus 5X formodede lanceringspris på 400 amerikanske dollars.

Se også: LG Nexus 5X får uofficiel pris og lanceringsdato

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies