Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Huawei overtager tredjepladsen fra LG

Huawei overtager tredjepladsen fra LG

En ny opgørelse over markedsandelene på smartphonemarkede viser, at Samsung fortsat er i front - og Huawei er nu nummer 3.

En ny opgørelse fra Strategy Analytics viser, at Huawei nu har overtaget tredjepladsen på det globale smartphonemarked i tredje kvartal. I andet kvartal var det LG, som sad på tredjepladsen. Det skriver Engadget.com.

Samsung er fortsat i front og viser også en vækst set i forhold til sidste år - både i antallet af solgte enheder, men også i markedsandele.

Markedet er generelt vokset siden tredjekvartal sidste år. Fra tredje kvartal 2012 til tredje kvartal 2013 er antallet af solgte telefoner steget med omkring 78,6 millioner enheder. Derfor er der også blandt alle producenterne en stigning i antallet af enheder, men selvom LG også oplever en stigning, så er stigningen hos Huawei størst, hvilket også gør, at de i trejde kvartal er verdens tredjestørste mobilproducent, hvilket LG var i andet kvartal i år.

Apple holder anden pladsen på det globale marked, men oplever en nedgang i forhold til tredje kvartal sidste år. Apple har nu 13,4 procent af markedet, men dette var på 15,6 procent i samme kvartal sidste år.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies