Huawei P20: de første benchmarks er ude

Meget tyder på, at Huawei P20 får den samme AI-styrkede processor som Mate 10 Pro.

Huawei P20: de første benchmarks er ude

Med halvanden uge til den egentlige offentliggørelse, begynder detaljerne om Huaweis kommende topmobiler at falde på plads.

Seneste læk kommer fra benchmark-appen Geekbenchs database, hvor Huawei P20 nu dukker op. Ifølge Techradar, opnår Huawei P20 præcis samme score i den disciplin som efterårets flagskib fra Huawei, Mate 10 Pro.

Dermed peger det med at tydelighed på, at det bliver en Kirin 970 processor der skal styre løjerne. Ud fra Geekbenchs database ses det, at processoren i P20 ledsages af 4GB RAM. Som med Mate 10 og Mate 10 Pro kan andre konfigurationer være i spil. Mate 10 Pro har eksempelvis 6GB RAM ombord.

Se også:  Huawei P20: specs, pris og mystisk farvevariant er ude

Holder informationerne, vil det samtidig betyde, at P20 vil byde på de samme AI-fokuserede evner til blandt andet genkendelser af motivet i kameraet eller simultantolkning.

Huawei P20 vil ledsages af to andre modeller ved lanceringen, en mere avancerede Pro-version med et unikt tripelkamera samt en billigere, mindre ambitiøs model i P20 Lite.

Læs også:  Her er Huawei P20 og P20 Pro

Det videre forløb om Huawei

Siden redaktionen kørte opslaget er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fortsatte fortællingen. 15/3/2018 kom der flere nuancer om emnet med en ny vinkel på temaet Huawei: P9 og P9 Plus får Oreo – men ikke i Danmark – Artiklen kan læses her. Få også seneste nyt i sagen ved at trykke her..