Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Huawei: P9 og P9 Plus får Oreo - men ikke i Danmark

Huawei: P9 og P9 Plus får Oreo - men ikke i Danmark

Ifølge Huaweis kinesiske direktør arbejder producenten på Android 8.0 Oreo til både P9 og P9 Plus, men i Danmark får telefonerne ikke opdateringen.

I starten af det nye år begyndte Huawei at rulle Android 8.0 Oreo ud til både Mate 9 og Mate 9 Pro, men der er formentlig mange ejere af topmodellerne fra 2016, P9 og P9 Plus, der også venter spændt på at få deres telefon opdateret til samme software.

Et tegn på, at opdateringen er inden for rækkevidde, kommer fra Huaweis egen produktchef i Kina, skriver it-mediet ITHome. Han har i hvert fald bekræftet, at P9 og P9 Plus modtager Oreo, men som dansker er der formentlig ikke nogen grund til at gøre sig forhåbninger om det.

Læs også: Huawei: Disse mobiler får Android 8.0 Oreo først

I de foregående måneder har Huawei Mobile på dets Facebook-side nemlig oplyst ejere af P9 og P9 Plus, at der ikke er Oreo på vej til de to topmodeller.I et andet opslag fra en ejer af P9 Lite oplyser Huawei, at hverken denne eller den almindelige P9 modtager Android 8.0 Oreo.Det er uvist, hvorfor der er modstridende oplysninger om, hvorvidt P9-serien modtager Oreo. I hvert fald kan man sige, at det ikke er usædvanligt med kun én stor opdatering, som P9-serien ser ud til kun at få i Danmark. Det samme var tilfældet med Mate 8, nova, nova plus, Honor 7, og med Oreo har Mate 9 formentlig også fået sin sidste opdatering.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies