Huawei på vej med lynoplader: 0-100 % på 30-40 minutter

Huawei har fået godkendt en ny smartphoneoplader, der ventes at kunne lade mobilen op fra 0-100 % på 30-40 minutter.

Huawei på vej med lynoplader: 0-100 % på 30-40 minutter

Smartphones kan i dag lades op ganske hurtigt – typisk omkring 0-60 % på en halv times tid, men det er langt fra det hurtigste, vi får at se i den kommende tid.

Læs også: Huawei har måske afsløret navnet på Android P før tid

Huawei har nemlig fået godkendt en ny oplader af godkendelsesinstansen 3C (China CCC Certification), som virkelig sætter fart i opladningen. Hjemmesiden DealNTech har spottet godkendelsen af opladeren, og her ses det, at den nye oplader har en effekt på hele 40 watt – næsten det dobbelte af den nuværende Huawei SuperCharge-oplader på 22 watt.

Huawei oplader
Foto: dealntech.com

Den nye oplader, med modelnummeret HW-100400C00, kan lade op med spænding på op til 10 volt og en strømstyrke på 4 ampere – dermed den samlede effekt på 40 watt. Hjemmesiden DealNTech spekulerer i, at det vil være muligt at oplade kommende Huawei-smartphones fra 0-100 % på kun 30 minutter, hvilket i så fald vil være hurtigere end den nye Oppo Find X Lamborghini Edition, som klarer 0-100 % på 35 minutter.

Det er værd at bemærke, at Oppos nye Super VOOC-teknologi har en samlet effekt på hele 50 watt, så det er altså noget svært at forestille sig, at Huaweis kommende oplader skulle klare opladningen på kun 30 minutter. Afhængig af batteriets kapacitet vil 40 minutter formentlig være mere realistisk, men det er i sig selv også noget af en bedrift.

Læs også: OPPO Find X Lamborghini Edition: 0-100 på 35 minutter

Omvendt kan det være, at Huawei overrasker og rent faktisk præsterer at lade kommende smartphones 100 % op på kun 30 minutter, for tilbage i 2016 lancerede producenten telefonen Honor Magic med en 40 watt oplader, som lader op fra 0-90 % på kun 30 minutter og op til 100 % på 45 minutter. Siden da er der altså formentlig sket en hel del, så hvem ved?

Godkendelser som denne hos 3C er ofte indikationer på, at produkterne er tæt på at blive annonceret, så det er ikke helt urealistisk at få opladeren at se i en eventuel Huawei Mate 20 Pro, men det er på ingen måde garanti for. Den kommende Mate 20-serie forventes at blive præsenteret i oktober.

Seneste nyt i sagen

Næste kronologiske artikel om sagen finder du her. mobilsiden gik videre med sagen. Allerede d. 11/7/2018 bragte vi nyt i sagen med en ny vinkel på temaet HTC Exodus: Første blockchain-mobil fra HTC kommer snart – Følg den videre histore her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..