Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Huawei reklamerer for nyt Android Wear smartwatch

Huawei reklamerer for nyt Android Wear smartwatch

Reklamer i Barcelonas lufthavn viser at Huawei er klar med deres eget Android Wear baserede smartwatch. Vi venter spændt til pressemødet i morgen.

Det meste af mobilverdenen er i disse dage på vej mod Barcelona for at deltage i verdens største mobilmesse Mobile World Congress. Her fra Mobilsiden er vi også på vej for at opsnuse de mest relevante nyheder.

Når man lander i Barcelonas lufthavn, har mange journalister lagt mærke til en reklame for et ur fra Huawei, med teksten “Timeless design, Smart within”. Reklamen viser en smart model i flot tøj, med det runde ur om håndleddet.

‘Timeless design’ refererer formentlig til det runde, tidløse design, og ‘smart’ delen er ganske givet en reference til at det kører Android Wear som styresystem og derfor kan levere alle de nye og smarte features.

Det er ikke som sådan en overraskelse at Huawei hopper med på smartwatch bølgen, tilbage i september fortalte jeg at Huawei var i gang med at lave et ur, men det er bare ikke meget vi har hørt til det indtil nu.

Indtil videre må vi leve med spændingen, Huawei holder pressemøde i morgen søndag klokken 13:30 hvor vi naturligvis vil være til stede.

Kilde: Android CentralForrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

N 28-02-2015 13:04:57

Det ser altså bare super lækkert ud. Der er virkeligt nogle producenter der trækker fra.

2 0
Da Nizzel 28-02-2015 21:32:07

Jeg tænkte det samme =) Nu er vi kommet igennem det værste børnestadie med smartwatches, så nu kan de begynde at tage fart =)

0 0

Om brug af cookies