Huawei snart klar med egen Android-brugerflade

Samsung har det, HTC har det – og nu er Huawei også klar med deres egen tilpassede brugerflade på de kommende Ascend-modeller.

Huawei snart klar med egen Android-brugerflade

Producenterne forsøger at adskille sig på Android-platformen ved at lave egne brugerflader, som skal være med til at give brugerne en bedre oplevelse af telefonen.

Så selv med telefoner hvor hardwaren er ens vil du kunne se forskel på om det er en eksempelvis Samsung eller HTC telefon – de har begge henholdsvis TouchWiz og HTC Sense som egne brugerflader. Huawei er nu også på vej mede deres egen brugerflade Emotion. Det skriver Pocketnow.com.

Indtil videre er der dog ikke megen information tilgængelig omkring funktioner og design på Huaweis kommende Emotion brugerflade. Vi kan dog se nærmere på Huaweis Emotion den 9. juni, hvor de vil afsløre noget af den.

Emotion forventes at være en del af de kommende Ascend-modeller.

Emnets videre forløb

Som sagen vendes og drejes, kommer der nye vinkler om emnet. mobilsiden gik videre med historien. 16/5/2012 samlede vi op på historien og publicerede et indlæg omkring Sådan kender du din HuaweiKlik her for den påfølgende artikel.. De sidste nyheder om temaet finder du her.