Huawei teaser for event om en uge: Mulig lancering af P9

Huawei inviterer til en event i Berlin den 9. marts, hvor topmodellen P9 ventes at blive lanceret.

Huawei teaser for event om en uge: Mulig lancering af P9

Næsten i samme øjeblik som billeder af Huawei P9 – den kinesiske producents næste topmodel – bliver lækket, dukker en invitation fra producenten op til en event i Berlin, der vil finde sted om præcis en uge. Onsdag den 9. marts kan du derfor godt sætte kryds i kalenderen ved.

Spørgsmålet er så, hvad Huawei har af nyheder. På et billede, som er blevet opsnappet på det kinesiske sociale medie, Weibo, ses en øl, der hældes på glas med ordet ”Beer”. Huawei er næppe ved at gøre entré i ølbranchen. Brugen af en øl som en teaser skal i stedet findes i, at ”P9” og ”øl” på kinesisk har samme udtale. Der er med andre ord en klar henvisning til P9-topmodellen.

Læs også: Første rigtige billeder af Huawei P9 dukker op

Huawei har dog endnu ikke selv delt denne teaser på egne sociale medier, så derfor er det er fornuftigt at forholde sig lidt afventende, indtil invitationen kommer ad officielle kanaler. Hvis invitationen er den ægte vare, kan du foruden P9 også regne med at se de tre andre varianter, der forventes at komme: P9 lite, P9 Plus og P9 premium.

Huawei P9: Foreløbige specifikationer

Skærm: 5,2″ FHD-opløsning (1.080 x 1.920 pixels)
Processor: 64-bit HiSilicon Kirin 950 (4 x Cortex A53 på 1,8 GHz + 4 x Cortex A72 på 2,5 GHz)
Lagerplads: 32 GB
RAM: 3 GB
Frontkamera: 2 x 12 megapixel + dual LED-blitz
Batteri: 3.900 mAh
Andet: USB Type C

Det sidste nye om emnet

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden fortsatte fortællingen. 2/3/2016 kørte vi nyheden Første rigtige billeder af Huawei P9 dukker opKlik her og læs den fulde artikel.. Tjek også seneste nyt om emnet her.