Huawei teaser for Mate 30-serien i nye videoer

Om en uges tid vil Huawei præsentere seneste modeller i deres Mate-serie. Seneste teaser-videoer afslører lidt om hvad vi kan forvente af Mate 30 Pro.

Huawei teaser for Mate 30-serien i nye videoer

Der er kun lidt over en uge til Huawei næste skridt i Mate-serien bliver en realitet. Mate 30 Pro bliver Huaweis seneste bud på en mobil, der bærer rundt på nyeste og hurtigste teknologi. Nu frister Huawei med to nye videoer, der viser lidt af det vi kan forvente.

Vi ved med stor sandsynlighed at Huaweis seneste chipsæt, Kirin 990, bliver en del af Mate 30 Pro. Chipsættet ser ud til at kunne forbedre både batteritid og ydelse. Der er masser af andre rygter, som større batteri, hurtigere opladning, bedre kamera, men det er altsammen stadig rygter.

I videoerne bliver der dog fokuseret på lidt forskellige ting, der fortæller lidt om hvad vi kan forvente os af Mate 30 Pro. 

Der bliver nævnt “Go Fast Go Large”, “Rethink Charging”, “Rethink Speed”, “Rethink connectivity” og ikke mindst “Rethink Darkness”. Så den hurtigere opladning kunne meget vel passe, men det mest interessante er nok sidstnævnte. Det kunne tyde på, at Huawei Mate 30 Pro vil tage endnu bedre billeder i mørke.

To de videoer kan ses her:

Mere til sagen

Vi følger op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden fortsatte fortællingen. 9/9/2019 blev sagen bragt videre med en artikel der tunede ind på Huawei kan lade købere af Mate 30 Pro selv installere Google-apps – Den videre beretning kan læses her. Læs også seneste nyt om emnet her..