Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Huawei teaser med fingeraftryk og neonlys

Huawei teaser med fingeraftryk og neonlys

En stor nyhed vanker fra Huawei til IFA-messen i september.

Huawei vil selvfølgeligt ikke røbe alt for meget om deres kommende flagskib. I stedet er det et gækkebrev i bøjet neon der lægger op til gæt og gisninger om den nye topmobil.

Først indicie er ikke til at misforstå. En pegefinger og et fingeraftryk ’peger’ på en mulig aftryksscanner til at låse mobilen op. Ligesom hos Apple og Samsung.

Læs også: Huawei vinder europæisk hæder

Næste neonrør forestiller en 8-trins gearkasse i fuldt gearskifte. Det antyder at en otte-kernet processor vil regere i motorrummet. Ligesom hos Samsung er der muligvis tale om et 4+4 chipset, hvor fire kraftige CPU-kerner løfter det tunge arbejde, mens 4 små energirigtige kerner ordner baggrundsopgaverne.

Se også: Huawei Ascend P7 - Fra dongle til designperle [TEST]

Næste rebus forestiller 6 katte, et lille ordspil på cat. 6 LTE netværk. Med den antenne vil Huaweis nyeste kunne opnå hastigheder op til 300 mbit/s hvis netværket tillader det.

På sidste slide står regnestykket ’83/100’. Den kryptiske besked menes at stå for den kommende enheds bredde i cm, altså 8,3mm. Alternativt kan det være et udtryk for hvor meget skærmen fylder på frontpartiet. Med 83% vil Huaweis nye stjerne matche den regerende verdensmester, Sharp Aquos Crystal.

Hvilket prisleje og hvor stor Huaweis nye stjerne bliver er endnu uvist, men forsiden med et 7-talslignende profil antyder, at der vil indgå et 7 i navnet. Huawei forventes at løfte sløret den 4. september ved IFA-messen i Berlin.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies