Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Huawei teaser produkter forud for MWC - via Apples Siri

Huawei teaser produkter forud for MWC - via Apples Siri

Kinesiske Huawei er overbevist om, at det hverken er frugt eller Somesong, der vil imponere ved dette års MWC.

Forinden CES-messen i januar så vi adskillige, alternative reklamer fra mobilproducenter, der, på hver deres måde, ønskede at fange pressens opmærksomhed inden messen løb af stablen. 

Huawei Ascend Y300 II med Firefox OS på vej

Den ventede Mobile World Congress i Barcelona er ingen undtagelse. Denne gang er det kinesiske Huawei, som har både Apple og Samsung i sigtekornet, der i reklamen går under navnene “frugt” og “Somesong”. Det skriver AndroidCentral.Huawei teaser for 3 produkter i reklamen, der tager udgangspunkt i en virtuel assistent, der skal forestille Apples Siri. Det første er en smuk tablet i tyndt design og med stort batteri. Næste er en smartphone med et fantastisk frontkamera.

Ny højopløselig 7-tommer tablet fra Huawei på vej

Sidst men ikke mindst, så fortæller Huawei, at der kommer en multimedie-tablet, som giver den ultimative underholdningsoplevelse. De har endda brugt daværende Apple Guru Steve Jobs’ citat “One More Thing” til at fortælle, at denne tablet vil understøtte næste generation af LTE(4G) netværk. 

Huawei vil give Europa 5G netværk i 2020

Det bliver spændende at se mere til de nye enheder på messen, så indtil videre må tage os til takke med reklamen, der unægteligt har en vis underholdningsværdi. Ingen skal dog have ondt af Apple, der selv tidligere brugte den rigtige Siri, ved åbningen af deres WWDC 2012(udvikler-konference). Her var det både Googles Android og Samsung, der var i skudlinjen. 

Kilde: AndroidCentral.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies