Huawei vil lancere Windows Phone 8 enheder

Huawei er knap nok kommet i gang med deres Android produkter før de smider sig over Windows Phone bølgen.

Huawei vil lancere Windows Phone 8 enheder

Huawei vil det hele, først slår de sig fast på det asiatiske marked, herefter gør de sig klar til at marchere direkte ind i Europa, og nu slår de hovederne sammen med Microsoft om at levere Windows Phone 8 enheder til markedet.

Tro det eller ej men det er sådan rygtet lyder fra en asiatisk kilde, men hvorfor ventetiden? Ifølge kilden så har Huawei haft så travlt med at gøre sig klar til at lancere Android produkter på det europæiske marked, at man har til sidestillet samarbejdet med Microsoft.

Men nu forlyder det sig anderledes, ifølge kilden har Huawei sendt i omegn af 70 personer til USA og ansat ekstra medarbejdere derovre, for at samarbejde med Microsoft om en Windows Phone (WP) mobil.

Dog vil det ikke blive med henblik på en WP 7 telefon, men med den næste store version nemlig WP 8 kaldet Apollo.

Derudover arbejdes der også på en 10 tommer WP 8 tablet, med indbygget LTE modul for 4G netværk, og vil være noget nær lig med deres MediaPad 10 FHD som blev annonceret på Mobile World Congress, det skriver Wpsauce.com.

Den første Windows Phone telefon med Apollo på skulle ifølge kilde lande på de første markeder inden udgangen af 2012.

Seneste nyt i fortællingen

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på historien. mobilsiden har holdt fast i temaet. Allerede d. 23/4/2012 publicerede vi en opfølgning med et indlæg omkring emnet Skal konkurrenter frygte Huawei?Klik her for fortsættelsen.. Seneste nyheder om Huawei finder du her..