Huawei vil sende 20 mill. mobiler på markedet i Q4

Huawei har et mål om, at sende 20 millioner smartphones på markedet i fjerde kvartal i år, hvilket er noget mere end i tredje kvartal.

Huawei vil sende 20 mill. mobiler på markedet i Q4

Huawei har et håb og mål om, at de i fjerde kvartal i år skal sende 20 millioner smartphones ud på markedet. Dette vil være en stor stigning i forhold til tredje kvartal. Det skriver GSMArena.com.

I tredje kvartal i år sendte de 13,5 millioner smartphone på markedet.

Det er mobilproducentens VP of Marketing, Shao Yang, som kommer med denne optimistiske udmelding omkring målet for årets sidste kvartal.

Shao Yang fortæller også, at producenten ikke skulle have nogen problemer med, at nå et total salg på 55 millioner smartphones i 2013. Der skulle frem til fjerde kvartal være sendt 35 millioner Huawei-smartphones på markedet.

Det er blandt andet Huawei Ascend P6, som er medvirkende til det gode salg og Huawei forventer, at den inden længe når 10 millioner solgte eksemplarer.

Flere nyheder om emnet

Næste historie om emnet er også interessant. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 21/11/2013 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med artiklen Foxconn vil flytte produktion til USA – Historien kan du læse her. Redaktionen har stadig interesse for temaet. Klik her for at læse aktuelle nyheder..