Huawei vinder europæisk hæder

Huawei Ascend P7 vinder EISA-prisen: European Consumer Smartphone 2014 - 2015.

Huawei vinder europæisk hæder

Den kinesiske mobilproducent Huawei, har for andet år i træk, vundet European Imaging and Sound Associations pris: European Consumer Smartphone 2014 – 2015.

Prisen tildeles for produktet Huawei Ascend P7, der bygger på succesen fra Ascend P6, der vandt prisen sidste år.

Huawei Ascend P7 anmeldelse: Fra dongle til designperle [TEST]

Ascend P7 fremhæves især for den gennemførte finish, med en overflade i glas, der findes i både sort og hvid, samt det meget attraktive prisleje, der gør den særdeles konkurrencedytigt.

Også de to indbyggede kameraer bliver fremhævet. Særligt er det værd at bemærke frontkameraet, der er på hele 8 megapixel, og dermed giver mulighed for selfies i højkvalitet.

Vi er utrolig stolte af at modtage prisen, og vi ser det som beviset på, at vi formår at udfordre de eksisterende standarder på markedet ved at redefinere designet på en smartphone, oplevelsen af hvad du kan med kameraet og den lynhurtige 4G opkobling,” siger Thor Gøtz, Direktør for, Huawei Consumer Business Danmark.

Mere nyt om Huawei

Redaktionen følger op med den seneste udvikling. mobilsiden kunne ikke lade være. d. 8/6/2014 fulgte vi artiklen op med nyheden Huawei Mulan lækket i benchmark – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Seneste nyheder om Huawei kan du læse her..