Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Huawei Watch ses kortvarigt på Amazon

Huawei Watch ses kortvarigt på Amazon

Huawei Watch forventes lanceret næste uge, men en lang række billeder og detaljer er tilsyneladende sluppet ud inden da.

Det forventes at Huaweis bud på et smartwatch bliver lanceret ved IFA messen i Berlin i næste uge, men allerede nu har vi fået et lille smugkig på herlighederne idet en række farvevarianter blev spottet på Amazon med en note om at de blev frigivet den 2 september.

Læs også: Huawei Watch lækket i eksklusiv indpakning

Priserne varierer ganske betragteligt, den billigste model i rustfrit stål/sort kostede 350 dollars (2.300,- DKK), uret helt i rustfrit stål kostede 400 dollars (2.650,-), det helt sort ur kostede 450 dollars (3.000 DKK), Guld/Brun til 700 dollars (4.600,- DKK) og det dyreste til 800 dollars (5.300,- DKK) helt i guld.

En ganske interessant opdagelse er, at uret står som kompatibelt med iOS, hvilket i den grad ville være en nyhed, det kan være en slags begrænset forbindelse, eller ganske enkelt en fejl.

Læs også: Huawei fremlægger rekordstort overskud

Huawei har været ude med en officielt forklaring og sagt, at “Tidligere, forkert information angående den kommende lancering af Huawei Watch har været offentliggjort på en partners hjemmeside. Vi har intet at annoncere på nuværende tidspunkt. Bliv hængende for yderligere information i næste uge”.

Kilde: Android Police


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies