Huaweis stifter: USA undervurderer os

Huawei er i dialog med Google, efter udmeldingen om at stoppe dele af samarbejdet

Huaweis stifter: USA undervurderer os

Huawei’s stifter Ren Zhengfei, udtalte sig Tirsdag, efter USA’s handelsforbud mod det kinesiske selskab. 

“The current practice of US politicians underestimates our strength,” 

“Huawei’s 5G will absolutely not be affected. In terms of 5G technologies, others won’t be able to catch up with Huawei in two or three years,” udtalte han, ifølge Nyhedsbureauet AFP 

16. maj underskrev USA’s præsident, Donald Trump, en ordre, der blandt andet sortlister Huawei. Ordren betyder, at amerikanske selskaber ikke må bruge teleudstyr produceret af firmaer, som udgør en national sikkerhedsrisiko.

Ordren giver også præsidenten ret til at regulere handel som svar på en national nødsituation, som truer USA. Og den gør det muligt at forbyde handel Huawei.

Huawei logo

Ren Zhengfei siger også, at Huawei er i dialog med Google om, hvordan de skal forholde sig til handelsforbuddet, og udtaler samtidig, at Google er et meget ansvarsfuldt firma.

I nat blev det yderligere besluttet at udsætte handelsforbuddet i 90 dage, for at undgå unødig panik og kaos

Historien er ikke slut

Efterfølgende kom der nyt om emnet. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. Allerede d. 21/5/2019 fulgte vi historien op med nyheden om Huaweis Android-licens genoprettet i en kort periode – Følg det videre forløb her. Temaet er fortsat relevant. Klik her for de seneste nyheder..