Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Humble Bundle app fjernes fra Play Store, ny mystisk feature på vej

Humble Bundle app fjernes fra Play Store, ny mystisk feature på vej

Humble Bundle fortæller at deres applikation ikke er velkommen i Google Play Store, på grund af en ny mystisk funktion som er på vej.

Humble Bundle har nogle som regel nogle ganske fantastiske pakketilbud på diverse applikationer og spil, men det kan nogle gange være besværligt at gøre brug af det indhold du køber. Deres Humble Bundle Android app gjorde det meget nemmere at få adgang til det indhold du havde købt, men de oplyser nu i et blogindlæg at applikationen er blevet fjernet fra Google Play Store.

Omstændighederne er meget vagt beskrevet, men de fortæller at de har i sinde at tilføje noget funktionalitet til applikationen, som medfører at den ikke længere er velkommen.

Det er ikke umiddelbart til at gætte hvad de har af planer med applikationen, men den kan stadigvæk benyttes hvis du har den installeret, og nyere versioner kan sideloades på din telefon uden om Google Play Store ved at hente dem fra Humble BUndles hjemmeside.

Et rygte på fremtidige version går på, at Humble Bundle tilføjer muligheden for at købe pakker direkte fra mobilen og omdanner den til en slags app-butik, hvor man i dag kun har mulighed for at downloade spil du allerede har købt.
Uanset hvad de har i tankerne, så skal vi altså til at sideloade Humble Bundle applikationen i nærmeste fremtid.

Kilde: Android Police

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Naggie21 16-11-2014 16:14:35

Hvis det kun skulle være derfor, lyder det underligt, at Google ikke også fjerner Amazon App Store.
Men det bliver da interessant at se, hvad der har fået Google til at fjerne den.

0 0
Thomas Larsen 17-11-2014 22:24:16

Google har ikke fjernet den, Humble Bundle fjerner den selv grundet funktionalitet de er ved at indbygge som umiddelbart må være i strid med reglerne på Play Store.

1 0

Om brug af cookies