Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hurtigere hastigheder til flere

Hurtigere hastigheder til flere

Tyndt befolkede områder får også glæde af 3's nye 32 Mbit-hastigheder.

Som vi tidligere har skrevet på Mobilsiden.dk, så har teleselskabet 3 opgraderet deres netværk fra 16 til 32 Mbit/s i Aarhus og København, og selskabet giver nu kunderne i de to byer adgang til hastigheder på op til 32 Mbit download.

Det kræver dog en ny USB-dongle for at få glæde af hastigheden.

3 oplyser i samme ombæring, at teleselskabet ved udgangen af året forventer at dække 85 procent af befolkningen med de nye højere hastigheder.

Små områder får høj hastighed

Men det er ikke kun de få heldige i storbyerne, som kan får glæde af de høje hastigheder.

3 har også udvidet både dækning og hastighed i en række tyndtbefolkede områder uden for de større danske byer, hvoraf flere nye mastepositioner er beliggende i områder af landet, som populært kaldes udkants-Danmark.

Således kan 3s kunder på øerne Mors, Ærø, og Langeland samt en række småbyer, her iblandt Sevel, Sørvad og Humlum, nu få adgang til 3s opgraderede hastigheder.

En række populære sommerhusområder er også blevet opgraderet - bl.a. områderne omkring Hvide Sande, Søndervig, Lønstrup, Løkken, Blokhus og Ebeltoft.

Hos 3 forklarer kommunikationsmedarbejder Mette Christiansen, at 3 stadig er varsomme med at melde mere ud, end at København og Aarhus er dækket. 

-"Vi vil gerne være sikker på, at kunderne får det vi lover dem, inden vi melder mere ud," siger hun til Mobilsiden.dk.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies