Husk din mobil og tablet – også i lufthavnen

Alle har stort set deres mobiltelefon og tablet med når de rejser, men det er også noget der glemmes i stor stil.

Husk din mobil og tablet – også i lufthavnen

Det er efterhånden begrænset hvor mange, som rejser uden deres mobiltelefon eller tablet. Det kan også ses i Københavns Lufthavn, da de nemlig glemmes i stor stil når passagererne stresser rundt og kæmper med at holde styr på bagage, pas og billetter.

– ”Vi får omkring to til tre mobiltelefoner ind om dagen som hittegods. Mens det er 3-4 tablets om dagen. Så det er en del, der bliver glemt herude,” siger Marie-Louise Lotz, passagerchef i Københavns Lufthavn.

Det er specielt i sikkerhedskontrollen, at passagererne glemmer at få det hele med. Derfor er der nu kommet en stressfri-zone, som forhåbentlig skal hjælpe folk til at huske tingene hvis der er bedre tid til at pakke tingene sammen.

– ”De ting, som bliver indleveret til lufthavnens hittegodskontor, bliver registreret på en online-database på lufthavnens hjemmeside cph.dk. Og der kan man så se, om man kan finde sine ting,” siger Marie-Louise Lotz.

Man skal dog henvende sig til politiet for at få tingene tilbage.

Historien efterfølgende

Sagen har udviklet sig. Siden vi kørte artiklen er der sket mere. mobilsiden gik videre med historien. 3/7/2012 postede redaktionen en ny vinkel med nyheden Pas på: Sommeren kan tage livet af mobilen – Den finder du her. Få også seneste nyt om temaet her.