Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Husk SD-kort til din Galaxy S5

Husk SD-kort til din Galaxy S5

Samsungs nye flagskib æder sin egen kapacitet indefra

<br /><br /><br />


For ikke så længe siden kunne vi berette, at de fleste smartphones i dag, oplyser den samlede kapacitet i GB uden at informere om, hvor meget styresystem fylder.
Dette er ikke en banebrydende nyhed for garvede mobilkøbere, og de fleste har da også vænnet sig til, at anskaffe et SD-kort sammen med en ny mobil.

Helt galt går det nemlig, hvis man forsøger at opbevare film, de samlede rockudgivelser fra 1970 - 1990, og alt det bedste fra app-butikken på sin mobil, hvis man ikke har investeret i ekstra kapacitet. Man indser hurtigt, at der kun er plads til en enkelt Rocazino-udgivelse, lidt Angry Birds, og billeder fra ens konfirmation.

Nu kan man så konstatere, at Samsung Galaxy S5 ikke adskiller sig ret meget fra resten. Hele 8GB bliver nemlig 'ædt' af ROM'en, hvilket efterlader brugeren med halvdelen af de lovede 16GB til selfies, Flappy Bird og hvad tidens trend ellers dikterer.

Så når det nye vidunder på et tidspunkt rammer Danmark, så bør man enten anskaffe sig den ekstra lagerplads i form af et SD-kort, eller vente til 32GB udgaven ankommer. Ellers bliver man nok træt af meddelelserne omkring manglende kapacitet i længden.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

UKR 26-02-2014 09:29:29

Problemet er jo når man henter en apps fra googleplay, at man jo ikke kan bestemme om den skal lægge fysisk på selve drevet eller på SD card. Tag et spil som Angry Birds starwars II hente en opdatering til den her forleden, der fyldte 48 MB. Den opdatering bliver automatisk lagt på det fysik drev, også kan man så vælge om data skal gemmes på SD card. Og de data fylder mindst. Så hvad kan man bruge SD card til? når man ikke kan flytte hele spillet over på SD card? :O Og efterhånden som man henter flere og flere spil, bliver der mindre plads. Hente et par pinball spil fra Googleplay de fyldte mellem 100 og 110 mb. også sådan er de fleste stor spil man kan hente fra Googleplay. Og samsung de fylder bare ens SGS 4 med alt mulige lort, som man absolut ikke kan bruge til en skid og ikke ønsker. Og den samme duer vil de køre med deres SGS 5. Og det komme absolut ikke bag på mig at de vil fylde den med crap. Derfor jeg absolut eller ikke skal have den nye SGS 5. Skal absolut ikke gid 5500 kr for en mobil som Samsung kan fylde med en masse unødig lort..

1 0
Thomas 27-02-2014 09:28:25

Jeg overvejer at købe Sony Z2. Men den har også kun 16gb. Er problemet det samme her...?

1 0
UKR 27-02-2014 13:55:20

Den har jeg også et øje med Sony Z2. Samt Nexus 5. Den skulle have en ren android installation og ikke være fyldt med en masse bloatware som Samsung elsker at påtvinge der mobil bruger. Men før jeg skal ud og købe en nye mobil. Så vil jeg lige tjekke div forumer for de alm bruger først. Skulle jeg have haft gjort før jeg købte SGS 4. Den har jeg virkelige fortrudt jeg har købt. Men vil hel sikker lige holde øje med hvad folk skriver om Sony Z2 og er det ikke en mobil der bliver fyldt med blotware. Så tror jeg det bliver min den næste mobil. Du kan læse den her artikel på mobil.nu http://mobil.nu/blog/nyheder/derfor-er-jeg-bekymret-over-galaxy-s5-45687 Her er der endelige en mobil skribent, der er også er kritisk for det blotware Samsung fylder på SGS 5 og på SGS4 Sådan skribenter burde der flere af. Nogle der ikke bare lader sig forblænde af Samsung´s smarte feature osv. Som de går mere op i her på mobilsiden og andre medier, end at se på det crap Samsung fylder på deres mobiler.

0 0
Om brug af cookies