Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Husk selen og den håndfri

Husk selen og den håndfri

Politiet afholder i disse dage sele- og mobilrazzia på de danske veje, og slår hårdt ned på billister, der har glemt selen, eller taler i mobiltelefon mens de kører.

Politiet landet over foretager for tiden razziaer på de danske veje, og holder især øje med billister, der har glemt selen, eller taler i håndholdt mobil, mens de kører.

Det koster pt. 500 kroner i bøde, hvis man betjener mobilen under kørsel - altså hvis man taler håndholdt eller skriver SMS’er. Politikerne diskuterer for tiden at sætte bødetaksten op til 1500 kroner.

Razziaen foregår landet over i hele uge 10.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Bjarke Hansen 09-03-2011 20:39:01

Kan sørme godt forstå hvorfor man skal have sele på... Men hvorfor forbyde håndholdt mobil snak... Det er da bare at svare, det er da det samme som at tage en kop kaffe e.l endnu slemmere at det med håndfri efter min mening, de fleste bliver meget ukonsentreret og kører røvdårligt... når folk kører 90km/t på motorvejen er det som regl en der sidder og foretager lange samtaler med håndfri... hvis man skal gøre det må man da gøre det rigtigt som i sverige.. ingen mobilsnak... Der var forresten en test om det for ca. 1år siden hvor man viste at med håndfri kan testpersoner ikke engang finde ud af at flette ind i traffikken og andre simple traffikting. Det samme at os med Diabetes skal testet i hoved og rxx hvert 2.år og fru olsen på 68 der dårligt kan konsentrere sig om speedere lystigt for lov at køre uden kontrol

0 0

Om brug af cookies