Hvad gemmer OnePlus bag dette røde klæde?

Kinesiske OnePlus teaser for et nyt produkt, men ingen ved, hvad de gemmer bag det røde klæde på det seneste billede.

Hvad gemmer OnePlus bag dette røde klæde?

Firmaet bag OnePlus One-smartphonen er lige på trapperne til at offentliggøre et produkt i en produktkategori, de aldrig før har rørt, men det er stadig uvist hvad.

Læs også: OnePlus klar med nyt produkt næste måned

Hen over de seneste uger har OnePlus lagt adskillige teasere ud, der alle giver små hints om, hvad det kan være.

Senest har firmaet lagt et billede op på de sociale medier med det omtalte produkt gemt bag et klæde i den røde OnePlus-farve. Det er dog ikke helt ligetil at gennemskue, hvad der ligger nedenunder.

De forhenværende teasere fortæller, at man kan ”starte et nyt spil” og at ”du er i kontrol” – alle med hashtagget #OneGameChanger. Der er derfor formentlig tale om et produkt rettet mod spil. Flere bud på OnePlus’ forum gætter på en controller, da et af billederne viser to hænder placeret i en position, hvor en controller passer i.

Læs også: Flere prisstigninger på vej: OnePlus skruer priserne op

For tre uger siden startede de første rygter om et nyt produkt fra OnePlus med udsigt til at offentliggørelsen vil finde sted i næste måned. På det nyeste billede fortæller OnePlus også, at produktet ”næsten er her”, så det drejer sig formentlig kun om dage, før sløret løftes.

Hvad tror du, der gemmer sig nedenunder? Giv et bud i en kommentar.

OnePlus teaser

Seneste nyt om emnet

Fortællingen har egentlig ingen ende. Næste relevante historie kom her. mobilsiden gik videre med historien. 23/3/2015 fulgte vi op med en vinkel på Sidste chance for at få en billig Oneplus One – Klik her. Få også seneste nyt om sagen ved at trykke her..