Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hvad skal barnet hedde? Få hjælp med apps

Hvad skal barnet hedde? Få hjælp med apps

Er der en lille ny på vej eller har prinsen/prinsessen netop set dagens lys – og der er tvivl om navnet. Så få hjælp i denne app.

Hvad skal barnet hedde - få overblik over drenge- og pigenavne i diverse applikationer
Hvad skal barnet hedde - få overblik over drenge- og pigenavne i diverse applikationer

Hvad er barnets navn, det spørger præsten om i kirken til barnedåben. Det kan du nu få hjælp med at finde ud af via applikationer.

Hvad enten den lille fortsat er i maven eller netop kommet til verden, så er der hjælp at hente. Dermed lever applikationsbutikkerne endnu engang op til det nye ”ordsprog” There’s an app for that.

Vi har set nærmere på applikationen ”Hvad skal barnet hedde”, som findes til Android-enheder.

Udvalget til pige- og drengenavne er stort, hvilket gør det nemmere at komme frem til et kompromis. Dog skal man huske, at i Danmark skal drenge- og pigenavne være juridisk godkendt som navn. Man kan altså ikke bare kalde et barn hvad man ønsker - i så fald skal der ansøges om dette.

I applikationen skal du blot vælge kønnet på barnet, antallet af bogstaver du ønsker i navnet, hvad det skal starte og ende med – samt om du ønsker bestemte bogstaver indgår i navnet.

Derefter kommer en liste med børnenavne og så kan udvælgelsesprocessen begynde. Når du så klikker på de enkelte navne kan du se hvor mange i Danmark, som hedder det samt hvordan udviklingen har været på navnet de seneste år.

Applikationen ”Hvad skal barnet hedde” kan downloades gratis til Android i Google Play Store.

Du kan til iPhone finde lignende applikationer. Eksempelvis ”Navne til piger og drenge”, som koster 7 kroner at downloade, i Apples App Store – eller dk-navne, som kan downloades gratis i Apples App Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

zeed 17-01-2013 09:04:24

Tak for den fine artikkel/reklame.

Jeg får helt dårlig samvittighed over at det er så længe siden jeg har opdateret applikationen og den er altså i beta :)

Så mange idéer men så lidt tid.

0 0

Om brug af cookies