Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hver femte iPhone-ejer oplever, at glasskærmen går i stykker

Hver femte iPhone-ejer oplever, at glasskærmen går i stykker

Apples iPhones har ikke ry for at være de stærkeste produkter til at modstå et tab, det bekræftes nu i Danmark.

Ødelagt glas på en iPhone
Ødelagt glas på en iPhone

Apples iPhone 4 og 4S er de to telefoner, med mest glas på sig. Både for- og bagsiden af enhederne er udført i glas, og det er disse der ofte går i stykker.

Gennemsnitligt oplever hver femte iPhone-ejer, at glasskærmen flækker eller på anden hvis går i stykker, det viser en ny undersøgelse som Megafon har lavet for Politiken.dk.

Ifølge Politiken så er der 767.000 iPhones i Danmark, og det er hver femte af disse der enten er gået i stykker, eller vil gøre det.

- Find din iPhone reperatør her

Brugerne er kritiske

Politiken har haft fat i den 23-årige Joachim Harder, der er én af de op imod 150.000 danskere der oplever at deres iPhones skærm går i stykker let.

- ”De laver et dyrt produkt, som er så uholdbart. Det er bare ikke i orden”, konstaterer Joachim Harder.

Et udsagn som Jurist for Forbrugerrådet Tina Dhanda er enig i.

- ”Når hver femte iPhone går i stykker, tyder det på, at den her mobil ikke er særlig egnet som mobiltelefon, også i forhold til andre smartphones. Det er for eksempel ikke godt nok, hvis der er 99,9 procent chance for, at den går i stykker, hvis man taber den.”

Megafonundersøgelsen viser samtidig at selvom hver femte iPhone får ødelagt skærmen, så er det kun hver tiende af markedets øvrige smartphones der oplever det samme.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Christiansen 16-07-2012 20:50:16

Når man tablet den, er vel ikke nogen nyhed. Men at Apple synes det skal koste en formue at skifte noget glas på en telefon er direkte komisk. Det er jo ikke fordi skærmen er gået i stykker, nej det er bare glas som telefon baren ordner for et phone hundrede....


Hvad er den lyd? Nå Ja, det er Apple der er ved at dø af grin mens de er på vej i banken...

0 0
Stefan 16-07-2012 09:27:24

Inden man køber sin iPhone ved man (eller bør man vide) at hvis man taber den ved på underlag som beton eller sten, er der stor sandsynlighed for at den går istykker.

Så er det vel op til en selv at finde udbad om man vil tage den risiko, man kan enten vælge at købe en anden telefon eller få et godt cover. Men syntes ikke man kan give skylden til virksomheden fordi den laver et produkt der går istykker hvis man smider med den.

Desuden kan iPhone godt holde til at blive tabt, det har jeg da personligt set en del eksempler på :)

0 0
Henrik 17-07-2012 09:54:35

Telefoner der har brug for et cover, er pr. definition noget skrammel.

Een ting er, at have et cover fordi man gerne vil undgå ridser, noget andet er, at det er nødvendigt for at lortet ikke revner.

iPhone4 er bare ikke robust.

0 0
Footiefan 16-07-2012 09:55:10

Jep helt enig. Læste artiklen i Politiken i går. Omtalte Joachim havde smadret glasset 3 gange på 10 mdr. Måske han skulle overveje at passe lidt bedre på sin mobil - eller skaffe et cover - eller en helt anden mobil ;-)
Synes hver gemte lyder af voldsomt. Men ok, har jo ingen tal på det. Har dog selv kun kendskab til en enkelt i min omgangskreds med ødelagt glas (bagsiden).
Min snart 2 år gamle iPhone 4 lever stadig fint og har stort set ingen ridser i glasset. Og ja passer selvfølgelig på mine ting, selvom den da har været på gulvet. Det samme med min nu aflagte Galaxy S2, uden skrammer efter et år. Håber jeg kan holde S3 ligeså godt :-)

0 0

Om brug af cookies