Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hver fjerde dansker spærrer ikke deres mistede mobil

Hver fjerde dansker spærrer ikke deres mistede mobil

Mister du din telefon uden at spærre den, kan det blive unødvendigt dyrt. Mange ved ikke, at der er en selvrisiko på op til 8.000 kroner.

En undersøgelse foretaget af Telekommunikationsindustrien i Danmark, har afsløret, at alt for mange danskere glemmer at spærre deres mobiltelefon, hvis den bliver tabt eller stjålet.

Blandt de 417 adspurgte, huskede 72 procent at spærre deres mobiltelefon når de mistede den - lidt mere end hver fjerde foretog sig altså intet.

Ydermere viste undersøgelsen, at 9 ud af 10 ikke er klar over, at der er en selvrisiko på hele 8.000 kroner, hvis man ikke sørger for at få telefonen spærret.

Jakob Willer er direktør i teleselskaberne brancheorganisation, han påpeger, at folk i huj og hast spærrer deres dankort hvis det mistes, men det er altså ikke tilfældet med en mobiltelefon.

Han mener at alt for mange glemmer, at man i dag kan købe alt fra busbilletter til spil og colaer med en mobiltelefon, altså kan regningen hurtigt løbe løbsk, hvis den havner i forkerte hænder, påpeger han.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies