Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hver tredje flirter på mobilen - kvinderne er bedst

Hver tredje flirter på mobilen - kvinderne er bedst

Der flirtes på livet løs via SMS-beskeder og to ud af tre i aldersgruppen 18-34 år benytter sig af SMS-flirt – de flittigste er kvinderne.

I anledning af Valentins Dag, som er den 14. februar, havde Telia fået YouGov til at undersøge hvordan danskernes romantiske vaner er på mobilen. Analyseinstituttet YouGov har gennemført undersøgelsen via online interviews med 1.001 danskere.

 - Sådan kan du holde Valentins Dag via mobilen

Undersøgelsen viser, at mere end hver tredje dansker bruger deres mobiltelefon til at flirte, og det er specielt de yngre storby kvinder, som er fremme i skoene.

Det er primært de unge mellem 18 og 34 år, som sender de romantiske beskeder over mobiltelefonen. I den aldersgruppe svarer mere end 67 procent, at de flirter via SMS. Det gør sig kun gældende ved 29 procent af de 35-54 årige og kun 6 procent af danskerne over 54 år bruger mobiltelefonen til at flirte.

 - ”Vi bliver langsomt mere modige og intime i vores brug af mobiltelefonen – også som tekstmedie. De seneste tal viser eksempelvis, at 45 procent af danskerne har prøvet taste de forjættede ord ”Jeg elsker dig” på deres mobiltelefon, og at 12 procent har vovet at invitere en potentiel kæreste ud på første date via SMS,” siger kommunikationsdirektør i Telia Mobility, Mette Honoré.

Det er til gengæld kun 4 procent af danskerne, som har prøvet at afslutte et forhold via en SMS.

Telia foretog en lignende undersøgelse sidste år, som viste at 3 procent faktisk ligefrem har friet til deres udkårne via SMS.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies