Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hvid iPhone 4 forventes først i 2011

Hvid iPhone 4 forventes først i 2011

Mobilkøberne skal ikke forvente en iPhone 4 i den hvide farve før til næste år. Det fortæller de danske teleselskaber.

iPhone 4 i hvid og sort.
iPhone 4 i hvid og sort.

Der kommer til at gå en rum tid endnu, inden den lovede hvide udgave af iPhone 4 bliver tilgængelig for mobilkøberne.

Teleselskaberne i Danmark ved intet om Apples planer for iPhone 4 i hvid, kun at den ikke fremgår i materialet, som de modtager fra Apple.

- "Jeg forventer den først i 2011. På forecast-listerne fra Apple, der dækker de kommende tre måneder, står der intet om en hvid iPhone. Men jeg håber da, at Apple kan levere i starten af 2011,"siger Telias salgschef Michael Bech.

Også teleselskabet 3 er varsomme med at love noget.

- "På vores venteliste står en del, som venter på en hvid iPhone 4. Desværre skal disse kunder ikke regne noget før i starten af 2011", udtaler kommunikationschef hos 3, Stine Green Paulsen.

Også Telenor forventer, at mobilen ligger i butikken i første del af det nye år.

Måske hvid iPhone tidligere?

Mobilsiden.dk har været i kontakt med Apple, for at høre deres status på produktet, men Apple har ingen nye kommentarer omkring leveringen af den hvide iPhone 4. I stedet henvises til et statement fra den 23. juli 2010.

- "Hvide modeller af iPhone 4 har vist sig at være mere udfordrende at producere, end vi oprindeligt havde forventet. Derfor vil den først blive tilgængelig senere i år", lyder det fra Apple.

Sammenholdes Apples statement og teleselskabernes kommentarer kan der måske konkluderes, at Apple rent faktisk frigiver den hvide model senere i år, men at det langt fra er sikkert, at Danmark bliver blandt de første lande på listen, når produkterne skal fordeles på verdensmarkedet.

Web-TV: Anmeldelse af iPhone 4

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper 28-09-2010 09:22:19

...kan man vist ikke kalde det! Måske blot en undskyldning for at få nævnt iPhony én gang til?
Har selv lige smidt min iPhony i skuffen. Blev "lidt" arrig over at den genstartede midt i en samtale, at den ikke opdaterede skærmen helt i nogle tilfælde, at den ikke kan finde ud af at opdatere FB ordentligt og overskueligt, at den er så hæmmende! Nu sidder jeg med min Desire, og føler mig fri som fuglen! I loooove it! ;o)

0 0
Hajric 27-09-2010 14:16:17

Det var godt nok noget af en udskydelse!

0 0

Om brug af cookies