Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hvide løgne og mange millioner

Hvide løgne og mange millioner

TDC-topchefen Henning Dyremose har gang på gang benægtet, at han ville forlade topposten hos TDC. De mange hvide løgne er dog nu blevet åbenbaret, og Dyremose er blevet op til 50 millioner kroner rigere.

TDC-topchef Henning Dyremose scorer 35 millioner kroner plus en bonus på mellem 7 og 15 millioner alt efter resultatet i 2006. Op mod 50 millioner kroner er dermed Dyremoses belønning for at sige op som topchef.

De nye TDC-ejere gav nemlig ved overtagelsen af telegiganten sidste år topchef Henning Dyremose en såkaldt "gylden faldskærm". Den kunne topchefen trække i, hvis han holdt op i enten maj, juni og juli og dermed udløse et kæmpe gyldent håndtryk.

Men Dyremose har dog gang på gang benægtet, at han ville trække i den gyldne faldskærm. I mange måneder har han konstant benægtet, at han ville gå ned fra posten som topchef.

»Det med at få en pose penge... Jeg er økonomisk velfunderet allerede i kraft af de indtægter, jeg har haft. Og det med at få en pose penge for at lave ingenting. Det bryder jeg mig ikke om,« sagde Dyremose til erhvervs-tv-stationen Stox for få måneder siden.

Siden har Dyremose gentaget sin mening i andre formuleringer og vendinger, så der ikke skulle herske tvivl, om han ville blive på topposten hos TDC.

»Jeg sidder, hvor jeg sidder, og jeg synes egentlig, at jeg sidder temmelig godt,« fastslog TDC's topchef overfor JP, i forbindelse med præsentationen af kvartalsregnskabet, da han blev konfronteret med de vedholdende rygter om, at han var på vej væk fra TDC.

TDC's bestyrelse har tilsyneladende haft samme holdning.

»Vores klare intention er at beholde ledelsen. Vi håber så sandelig, at Dyremose ønsker at fortsætte fremad sammen med os. Vi har stor respekt for, hvad han har opnået i TDC,« sagde bestyrelsesformanden for TDC, Kurt Björklund, for et par måneder siden.

Jens Alder overtager posten som adm. direktør.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies