Hvilke nye telefoner kommer i februar måned?

Der er stilhed før storm ved de danske teleselskaber, som denne måned ikke får mange nye telefoner på hylderne.

Hvilke nye telefoner kommer i februar måned?

Mobile World Congress, verdens største mobilmesse, der starter i slutningen af februar, gør at det er småt med nye mobiltelefoner i butikkerne denne måned.

Normalt kommer der i løbet af en måned en række nye mobiltelefoner på hylderne i landets telebutikker, men altså ikke i denne måned.

Det er kun én ”ny” telefon, og det er Telia som står for denne. De får nemlig Samsung Galaxy Y til salg.

Ellers får Telenor Samsung Galaxy Nexus i sortiment, den kom ved flere andre selskaber i december eller januar måned.

Foruden selskaberne gør klar til en række nye telefoner, som forventes præsenteret i Barcelona, så satses der også stadigvæk kraftigt på bl.a. Nokia Lumia 800.

Samsung Galaxy Y

En billig Galaxy-model, som henvender sig til de der enten skal have deres første smartphone – eller ældre, som ønsker at få kendskab til smartphones.

Samsung Galaxy Y har Android 2.3 Gingerbread, 800 MHz processor, 3 tommer QVGA touchskærm, 2 megapixels kamera, Bluetooth 3.0, Wi-Fi 802.11b/g/n og et 1200 mAh batteri.

Foruden Telia kan du også finde forhandlere på Galaxy Y på Mobilpriser.dk.

Opdateringer på sagen

Her får du den kronologiske fortsættelse i historien og anvisning til absolut seneste nyt om temaet. mobilsiden fulgte op på historien. 5/2/2012 blev historien fulgt op med sagen; Overblik: Du bliver snydt i Wordfeud, nye features i HTC Sense og nye telefoner i februar – Følg det videre forløb her. Emnet er absolut ikke dødt. Klik her for at læse de seneste nyheder..