Hvilken 4G LTE telefon glæder du dig mest til?

Mobilproducenterne står i kø for at lancere 4G LTE telefoner til det danske marked. Hvilken glæder du dig mest til?

Hvilken 4G LTE telefon glæder du dig mest til?

Sony var den første producent til at melde en 4G LTE telefon klar til det danske marked. Modellen bliver Xperia V, og kommer i butikkerne til efteråret.

Sony på vej med 4G LTE smartphone til Danmark

Herefter kom en række andre producenter med på 4G-vognen, blandt andet Samsung med Galaxy S III, og Nokia med Lumia 820 og Lumia 920.

Nokia Lumia 920 og 820 får 4G LTE i Danmark

Senest er det Apple der med iPhone 5 har lanceret en 4G LTE telefon, der fra den 28. september kan købes i de danske butikker. iPhone 5 bliver således den første 4G telefon der kan købes i Danmark.

Desværre har denne enhed ikke en bred 4G LTE frekvens, hvilket betyder at ikke alle danske teleoperatører kan udnytte 4G LTE i iPhone 5. Dog er det også gældende for alle 4G-telefoner, at ikke alle operatørerne understøtter samtale over 4G.

TDC-kunder får ingen glæde af 4G i iPhone 5

Men hvilken 4G LTE mobil ser du mest frem til at prøve eller købe? Deltag i afstemningen herunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Efterfølgende nyt om emnet

Her får du den kronologiske fortsættelse i historien og anvisning til absolut seneste nyt om temaet. mobilsiden kunne ikke lade være. 21/9/2012 blev sagen bragt videre med en artikel der tunede ind på Opdatering til Garmin-app med Apple Maps integrationKlik her for den efterfølgende artikel.. Se også seneste nyt om emnet her..