Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hvilken telefon tager de bedste billeder? Del 4: Dybdefunktion

Hvilken telefon tager de bedste billeder? Del 4: Dybdefunktion

Mobilsiden tester fem af efterårets smartphones i en stor blindtest. Stem på den telefon, som du synes tager de bedste billeder med dybdefunktionen.

Foto: Mobilsiden.dk

Resultat af læsernes stemmer kan ses her.

På Mobilsiden har vi taget fem af de nyeste smartphones, som er blevet lanceret dette efterår. Vi har taget et hav af fotos, og nu er det så op til dig og Mobilsidens andre læsere at stemme på den telefon, som tager de bedste billeder med dybdefunktionen. Nederst i artiklen finder du en afstemning.

I nedenstående gallerier har vi testet, hvor gode billeder OnePlus 6T, Huawei Mate 20 Pro, Samsung Galaxy Note 9, Sony Xperia XZ3 og iPhone XS Max tager. Google Pixel 3 var desværre ikke mulig at få med i sammenligningen.

Hvilken telefon tager de bedste billeder? Del 1: Dagslys

Hvilken telefon tager de bedste billeder? Del 2: Mørke

Hvilken telefon tager de bedste billeder? Del 3: Portræt

Vi ønsker at lade billederne tale for sig selv, så nedenfor er de vist i tilfældig rækkefølge. Vi har også fjernet al metadata, skaleret dem til samme størrelse og beskåret dem til samme højde/bredde-forhold. Dermed skulle det ikke være muligt at gætte sig frem til, hvilken telefon der har taget de forskellige billeder.

Billederne er desuden taget med bokeh/portrætfunktionen med diverse skønhedsfiltre og effekter slået fra.

Vores store kamerasammenligning består af i alt 4 dele, hvor vi i del 4 kigger på to motiver taget med dybdefunktionen. Gå til del 1 her, del 2 her og del 3 her. I de to nedenstående gallerier er telefon 1 den samme, det samme med telefon 2 osv. I del 1, del 2 og del 3 er telefonerne dog vist i andre rækkefølger for at undgå eventuelle mønstre, som måtte gå igen.

Nedenfor kan du se alle billederne, og glem ikke at afgive din stemme på den telefon, som tager det bedste billede. Vi offentliggør den samlede vinder af de fire sammenligninger onsdag den 14. november.

Til mobilbrugere: Tryk ude i siden af billederne for at bladre i galleriet.

Dybdefunktion 1

Dybdefunktion 2

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies