Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hvor gamle skal børn være for at få en smartphone?

Hvor gamle skal børn være for at få en smartphone?

Undersøgelse viser, at folk med og uden børn ikke er helt enige om, hvornår børn er gamle nok til en smartphone.

Hvornår er børn gamle nok til at få en smartphone? Det spørgsmål bliver stillet i en undersøgelse, der er lavet af Epinion for Telenor, og resultater viser, at voksne med og uden børn ikke er helt enige.

Spørgsmålet om hvornår børnene er gamle nok, kan give gode diskussioner i danske hjem, når børn sikkert mener de er klar til at få en smartphone, mens mor og far måske holder lidt igen.

Folk med børn har helt klart mere tiltro til de små, end folk uden børn har, viser undersøgelsen, der er foretager blandt 1.000 personer mellem 18-75 år.

10,3 år er gennemsnitsalderen, hvor folk med børn finder det rigtigt at få sin første smartphone, mens folk uden børn mener, børnene i gennemsnit skal være 11,2 år.

Stiller man det samme spørgsmål omkring tablets, mener folk med børn, at de små kan få en tablet, når de er 7,7 år, mens folk uden børn mener, de først er klar, når de er 9,3 år.

Hvad mener du? Hvor gammel skal et barn være for at få sin første smartphone eller tablet?

Kilde: Telenor

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

20-05-2014 15:47:21

Når børnene har et realt behov, skal de have en... uanset alderen.. men det behøves ikke være en topmodel, mindre kan klare det

4 0
Naggie21 20-05-2014 13:53:48

Pigerne på billedet er da i hvert fald gamle nok. De ligner nogle på 13-14 år.

Men jeg har ikke noget fast til, hverken på smartphone eller tablet. Det handler om det enkelte barns modenhed. Har barnet lært at passe ordentligt på sine ting allerede som 5-årig, så er han nok også ved at være klar til en tablet. Især fordi jeg ikke gider, at han skal komme og låne min hele tiden :)
Smartphone er samme situation. Når de når ca 1.-2. klasse og er begyndt at tage med kammeratter hjem fra skole på egen hånd, er det måske rart nok, at de lige kan give et kald og informere om hvor de er. Men igen kommer det an på, om de har lært, at passe på deres ting. Ellers må de leve med en Nokia 3310.

0 0
TF 20-05-2014 13:22:22

Tja her i familien har vi sagt ca. 10 for smartphone og 5 for tablet.

2 3

Om brug af cookies