Hvor mange smartphones har du ejet? [AFSTEMNING]

Smartphones er i dag for mange en selvfølge, men hvor mange har mobilsiden.dks læsere egentlig været igennem?

Hvor mange smartphones har du ejet? [AFSTEMNING]

I dag er det for yngre mennesker nok svært at forestille sig en verden uden smartphones. De små vidundere er blevet en del af vores hverdag, men smartphonens indtog skete jo som bekendt ikke fra den ene dag til den anden.

Udviklingen er sket gradvist, og dem der har været med fra starten, har nået at have en del smartphones igennem hænderne, men hvor mange er det egentlig?

Deltag i afstemningen for at se, hvordan landet ligger i forhold til smartphoneanciennitet for mobilsiden.dks læsere – og så vil vi da gerne høre det præcise tal i kommentarfeltet. Måske endda også, hvad den første smartphone I ejede var?

For god ordens skyld, og så vi kan få lidt ensartede resultater, så er en smartphone i denne sammen en telefon, der kan tilgå internettet OG har en app-portal. Stem løs!

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Det sidste nye om emnet

Temaet er stadig relevant. mobilsiden gik videre med sagen. 17/9/2015 gik redaktionen videre og fulgte op med en artikel der omhandler Flere billeder af BlackBerrys Android-smartphone udeKlik her for fortsættelsen.. Det sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.