Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hvor troværdige er HTC-rygter?

Hvor troværdige er HTC-rygter?

"HTC spreder selv informationer om kommende produkter", lød det i sidste uge på en række teknologi-websider. Fra officiel side, har HTC en skarp holdning til emnet.

Når man flere uger før lanceringen af et nyt HTC-produkt, kan læse specifikationerne og se billeder af vidunderet på nettet, er det langt fra tilfældigt, mener flere teknologi-hjemmesider.

I sidste uge skrev blandt andet Pocketnow.com og Wmexpert.com at HTC selv og helt bevist, spreder både korrekte og ukorrekte informationer om kommende produkter, for at forvirre mest muligt. Dette skulle være bekræftet af unavngivne kilder.

Over for Mobilsiden.dk gør HTC det nu helt klart, at de langtfra er tilfredse med spredningen af rygtehistorierne.

- "Fortrolig information er fortrolig information, hvorfor - det siger sig selv, at vi ikke er begejstrede for, at diverse 'historier' opstår, blandt andet fordi, at størstedelen af disse ikke er korrekte, og de dermed er med til at skabe forvirring hos vore kunder", siger HTC's nordiske direktør Peter Frølund, til Mobilsiden.dk

Mange kender til produktet

Når en mobiltelefon skal idéudvikles og sættes i produktion, er der mange mennesker involveret i processen. Udover personer internt hos producenten, kendes produktet også hos forskellige samarbejdspartnere - f.eks. teleselskaber og hardware-producenter.

Når fortrolig information slipper ud, kan det ifølge HTC, være sluppet ud mange steder i denne kæde.

- "Det  kræver blot én person, der optræder uforsigtigt, eller bliver misforstået, inden informationen er spredt over hele internettet", siger Peter Frølund.

Han opfordrer kunderne til at følge med via de officielle HTC-kanaler som E-Club eller HTC's- Facebook eller YouTube-grupper.

Se video-indslag

Sidste efterår var både billeder og specifikationer på HTC HD2 tilgængelig på nettet flere uger før, produktet officielt var præsenteret.

I nedenstående videoindslag fra efteråret 2009 kan du selv høre, hvordan HTC's nordiske direktør, forholder sig til lækken af informationerne om HTC HD2.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies