Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hvordan går det Lumigon? [AFSTEMNING]

Hvordan går det Lumigon? [AFSTEMNING]

Danske Lumigon er langt om længe klar til at indtage det danske marked, men hvordan kommer det til at gå?

Det er længe siden, Lumigon kastede sig ud i at lave smartphones, men det er først nu, de rigtig er klar til at træde ind på det danske marked. I går blev Lumigon T2 HD vist frem, og forhåbningerne er store fra firmaets side.

Det bliver spændende at se, hvor godt fat i markedet Lumigon får med deres T2 HD, der skal spille mere på design og kvalitet frem for specifikationer.

Afstemning

Hvad siger I til den nye telefon? Lad os høre jeres mening om den hjemlige soldat på smartphone-slagmarken.
Se resultatet her
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter Lyck 31-03-2014 09:56:12

Det er trist at se i er gået tilbage til jeres ekstrabaldet inspirerede afstemninger, dvs afstemninger som ikke giver noget mening.

Problemer:
1. Hvis i vil høre vores mening, så er der allerede kommentarfeltet. Hvis min mening ikke fremgår af svarmulighederne så kan jeg ikke 'stemme'

2. Svarmulighederne er 5 vidt forskellige sætninger. Første sætning, handler om at 'jeg gerne vil have telefonen'. Anden sætning 'jeg vil gerne høre mere'. Tredje 'den er et alternativ til etablerede mærker'. Fjerde 'den er for dyr'. Fem 'Jeg vil ikke have en af telefonerne'.

Spørgsmål 1 og 5 har en eller anden grad af sammenhæng til hinanden. Spørgsmål to, tre og fire er vidt forskellige.

Hvis i vil lave en afstemning som ovennævnte, så skal mulighederne være uafhængige, dvs jeg må ikke kunne svar logisk på mere end et spørgsmål. Det kan jeg her, eksempelvis kunne jeg både svare 1, 2 og 3 uden at det ville skabe modstrid.

Dertil kommer, at når i bygger det op som sætninger, så skal i dække alle muligheder, det er meget svært og i har ikke gjort det. Eksempevis kan jeg mene det modsatte af det mulighederne 2,3 og 4 giver:

2(version 2): Jeg gider ikke høre mere om lumigon
3(version 2): Den er ikke et alternativ til etablerede mærker
4(version 2): Telefonen kan langt mere end det jeg forventer af prisen

De muligheder skal i også have med... hvor mange andre sætninger skal også med.

Mobilsiden har desværre en historie med mange dårlige afstemninger og jeg vil anbefale jer ikke at lave afstemninger for afstemningernes skyld, for det ender bare med et resultat som i ikke kan bruge til noget som helst. Uanset udfaldet af ovenstående afstemning så kan i ikke bruge den til noget.

Jeg vil springe afstemningen over og komme med min mening om lumigon:
Lumigon er en producent som er blevet ved med at love, men som ikke har leveret. Det der skulle bære telefonen er designet, men sammenlignet med HTC One, Sony Xperia Z, Nokia Lumina og iPhone, så mener jeg at de er bag ud(smag og behag).

Indholdsmæssigt er B&O ice power spændende, men resten virker lidt forældet.

Så nej jeg bliver ikke en af lumigons første kunder, de mangler at bevise de kan være et alternativ til de etablerede mærker. Men jeg ønsker dem da alt mulig held og lykke med projektet.

7 0
Om brug af cookies