Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hvordan ser en 'typisk' mobilbruger ud?

Hvordan ser en 'typisk' mobilbruger ud?

Mobilbrugere sættes i bås alt efter hvilken telefon de har, se her hvordan - du i følge "fordommene" - ser ud alt efter hvilken telefon du har.

<span class=Billedet er lavet af C-Section Comics

" />
Billedet er lavet af C-Section Comics

Man kan tit sættes i bås alt efter hvilket tøj man går i, hvilken musik man lytter til og nu sættes man altså også i bås alt efter hvilken mobiltelefon man har.

Du kan på ovenstående tegning både se, hvordan du ser dig selv men også hvordan andre ser dig, hvis du f.eks. har en iPhone eller Android telefon.

At dømme udfra tegningen har alle piger så en iPhone - eller måske en Sony Ericsson, LG eller Samsung telefon. Disse er slet ikke portrætteret (andet end hvis det er de modeller med Android).

Du har formentlig allerede selv et billede af den typiske mobilbruger, personligt stemmer de billeder jeg har i hovedet ikke overens med dem på tegningen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Henrikmand 08-11-2010 09:18:28

Jeg synes nu er det er et meget godt billede på, hvordan vi ser hinanden. Ret sjovt, faktisk!

Jeg stod ved siden af en meget entusiastisk iPhone bruger til en koncert i går aftes. Både han selv og hans kone havde en iPhone (hans var selvfølgelig en 4 ;))

Han benyttede enhver pause til at fortælle hvor fantastisk det var, at han kunne følge med i en fodboldkamp via en statusopdatering på Facebook, og hvordan han ikke behøvede at se Vild Med Dans, for det kunne han holde sig orienteret om via sin iPhone.

Så brugte han en masse tid på at fortælle om sine mapper, hvor han havde organiseret forskellige programmer.

For at bruge arketyperne i karrikaturen herover, så så jeg ham som en kutteklædt Jobs-tilbeder - med MED ble ;)

... og jeg har haft Android i 1½ år, men har før det haft Windows Mobile i ca. 5 år. Så det passer vist meget godt *lol*

0 0
Claus 08-11-2010 11:31:38

Super sjovt, og den rammer sikkert meget godt.

Ærgerligt folk skal høvle hinanden ned i diverse forums.

Godt at se et humoristisk indslag.

VH
Claus
---
Elsker alt der modtager strøm ;-)....men mest min iPhone 4 :-O

ps. @mobilsiden: Få nu lavet jeres login så det er html/js w3 valid, den gemmer aldrig loginet, og virker meget dårligt på iphone/ipad

0 0
Henrikmand 08-11-2010 12:14:31

+ 1 (loging virker også dårligt på Windows XP med IE8)

0 0
08-11-2010 14:09:48

Jeg har også problemer med med at gemme login, men lad det ligge.

Nu er blackberry brugere ikke ligefrem de mest almindelige i Danmark, men der mangler to på listen, symbian og Windows(ikke wp7 det er lidt for tidligt endnu).

Personligt tror jeg windowsbrugeren minder meget om blackberry brugeren, jeg kommer til at tænke på buisness mænd(ikke kvinder).

Set fra Androidbrugerens synspunkt ser jeg symbianbrugeren som IT-ingeniører(især softwareingeniører og dataloger), der taler samme sprog til sine kollegaer som til andre mennesker.

Er der andre der mangler, kom gerne med nogle flere bud på symbian og windowsbrugere.

0 0

Om brug af cookies