Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hvordan synes du fremtidens mobil skal være?

Hvordan synes du fremtidens mobil skal være?

Alle eksperter har en mening om, hvad fremtidens smartphone skal indeholde. Men hvad mener du?

Hvordan synes du fremtidens mobil skal være?. (Foto: Telia).
Hvordan synes du fremtidens mobil skal være?. (Foto: Telia).

Det vælter ud fra fabrikkerne med nye smartphones hver eneste dag, men ofte mangler mobilen ”lige dét” for at være HELT perfekt.

Og selvom du måske står med et 41 megapixels kamera pakket ned i en smartphone, er det ikke altid, at det er helt nok, til at tilfredsstille dit behov.

Men nu spørger vi: Hvad ønsker du dig af fremtidens mobiltelefon? Vi på Mobilsiden.dk vil gerne have jeres syn på ønsker og forventninger til fremtiden.

Sammen med Telia har vi gennem Telias Trend applikation til iPhone, Android og web, sat en markedsundersøgelse op. Her kan du komme med din mening. Du deltager via applikationen.

Senere sammenskriver vi resultaterne til en, forhåbentlig, spændende artikel.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

labodilsen 05-09-2012 13:45:04

bliver resultatet ikke lidt skævt, hvis man afgrænser hvem der kan deltage?.. jeg ser ingen mulighed for at deltage, med mindre man har en af de 3 nævnter smartphone typer.

0 0
hellas7 05-09-2012 16:58:50

nu udgør WP jo meget få af brugerne, faktisk kunne jeg forestille mig at der var flere der kørte fx Symbian. I givet fald skulle de også udvikle til Nokia Asha-modellerne, MeeGo, Bada osv.

0 0
labodilsen 06-09-2012 11:53:15

Man kunne jo også bare lave det som en Webform. og derved slet ikke udelukke nogen for at deltaje. hvad med folk der slet ikke har en smartphone endnu?, hvad er deres ønsker til fremtidens mobil?

0 0

Om brug af cookies