Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hvorfor er en dansker til Apple WWDC?

Hvorfor er en dansker til Apple WWDC?

Flere og flere danskere rejser til Apples udviklerkonference WWDC, men hvad får de ud af at være samlet i San Fransisco?

En dansk applikationsudvikler, Ole Gammelgaard Poulsen, medstifter af Shape, er med på Apples udviklerkonference WWDC i San Francisco og Computerworld har mødt ham.

Shape som udvikler applikationer til blandt andet iOS og Android har også forventninger om, at møde en række andre udviklere – som er som han selv.

Rent fagligt forventer han også, at få en god forståelse af de nye frameworks og API’er – når han får det forklaret af de ingeniører, som rent faktisk er de der har lavet dem. Ligesom der også er lab sessions, hvor man på tomandshånd kan snakke med specialiserede Apple-ingeniører om et specifikt problem, man har med sin kode.

Computerworld spurgte også Ole Gammelgaard Poulsen om hvor længe han tror det markante fokus på applikationer fortsætter, til det svarede han.

-”Jeg tror, apps vil spille en større og større rolle. De kan give en meget bedre brugeroplevelse og er hurtigere. I mine øjne vil apps leve side om side med mobile websites i lang tid.”

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Logik 12-06-2012 20:27:53

*Hvorfor er en udvikler til Apple WWDC*

Han er der vel ikke af en anden årsag, bare fordi han er dansker?

0 0

Om brug af cookies