Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hvornår kan iPhone multitaske?

Hvornår kan iPhone multitaske?

Flere ting samtidigt er normalt på en computer. Men ikke på iPhone.

Forestil dig en computer, hvor du ikke kunne modtage en messenger-besked, mens du arbejdede i Word. Eller hvor alle programmer skulle lukkes for at lave et Skype opkald.

På både computere og moderne mobiltelefoner hører dette fortiden til - med undtagelse af iPhone. Den kan ikke tygge tyggegummi og køre på cykel samtidigt.

Tilbage i sommeren 2008 annoncerede Apple push notifikationer til iPhone. Det skete på en udviklerkonference. Da den seneste iPhone-opdatering blev udsendt var den stadig uden denne mulighed, selvom Apple oprindeligt havde sat september 2008 som deadline.

Problemstillingen omkring push-teknikken, der er nyttig ved f.eks. messenger-programmer eller Facebook er, at iPhone ikke kan have åbne programmer kørende i baggrunden. Et hvert program skal således afsluttes, inden et nyt kan åbne.

Rygterne på nettet går nu på, at Apple arbejder på, at give brugerne adgang til at lade udvalgte programmer køre i baggrunden. Denne funktion skulle så angiveligt blive udsendt sammen med softwareversion 3.0.

Så indtil videre må iPhone-ejerne stå af cyklen, hvis der skal tygges...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper 12-02-2009 16:17:57

Jeg tror det er derfor iphone kør så godt, For der ikke er alle de programmer som kør samme tid. Var meget sur på min sidste windows mobil. Som bare var fandens langsom, tror det er fint appel har taget højde for dette problem. Elles syntes jeg bare man skal overveje en windows mobil./r/n/r/nBare min erfaring.

0 0

Om brug af cookies