Hybrid-ur redefinerer smartwatches

Et ur fra ukendte Kairos skaber røre i blandt smartwatches ved at kombinere et normalt ur med et smartwatch

Hybrid-ur redefinerer smartwatches

Kairos Watches er ikke umiddelbart, et mærke vi kender herhjemme, men det skal ikke hindre dem i at lave et ur, som på spændende vis kombinerer et normalt ur og et smartwatch.

Når du først kigger på uret, er det blot et normalt, analogt ur, men når du aktiverer uret, bemærker man, at der er lagt en en 1.4” skærm henover uret. Skærmen er 40% transparent og gør dermed, at uret også fungerer som et smartwatch.

I skrivende stund er uret dog stadig under udvikling og forventes først færdigt i slutningen af 2014. Lige nu kører uret med et specielt styresystem, men Kairos Watches tester allerede nu Android Wear og vil senere gøre det muligt at få Android Wear som styresystem.

kairos smartwatch

Til at forbinde med resten af verden har uret fået Bluetooth 4.0, og det gør, at batteritiden skulle kunne holde op mod 7 dage. Motoren er en  Arm Cortex M4 med 512MB RAM.

Prisen går fra US$ 499 til US$ 1199 afhængig af model. Du kan se en video af det her og se specifikationerne her, men hvad synes du om sådan et koncept?

Kilde: Kairos Watches

Seneste nyt om Smartwatch

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden gik et skridt videre. 8/5/2014 havde vi dette at sige med historien om Overvejer Microsoft et smartwatch? – Artiklen kan læses her. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om Smartwatch..