Hysteri om iPhone udeblev i Europa

Der var langt fra hysteri i England og Tyskland, da iPhonen kom i handlen. Der var snarere flere pressefolk end købere.

Hysteri om iPhone udeblev i Europa

I fredags kom iPhonen på markedet i England og Tyskland, men uden det helt store hysteri. Der var ellers ansat ekstra personale til at hjælpe i butikkerne og ikke mindst hos kundeservice.

Foran Apple-butikken på Regent Street i London var der mødt flere pressefolk op end potentielle iPhone-kunder. Enkelte kunder havde dog alligevel stået i kø i godt ét døgn for at være først i køen og ikke mindst sikker på, at kunne erhverve sig en iPhone.

Ifølge BBC News, så har mange englændere allerede købt en iPhone i USA og låst den op. De har talt med én person, som før lanceringen i England, har købt hele 14 iPhones til sig selv og sine venner.

Man regner med, der på lanceringsdagen i England, blev solgt godt 8000 enheder. Peter Erskine, chef for O2, oplyser, at der i weekenden er solgt i titusindvis af iPhones.

Modtagelsen i Tyskland var som i England også meget begrænset, men alligevel nåede Apple, at sælge mere end 10.000 eksemplarer på selve lanceringsdagen.

IPhonen sættes til salg i Frankrig i slutningen af november.

Historien følges op

Siden redaktionen kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. 12/11/2007 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med nyheden Telekæden: Undlad at opdatere iPhoneKlik her for at åbne artiklen.. Temaet er fortsat relevant. Klik her for de seneste nyheder..