Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   I 2013 vil tablets overhale smartphones på webtrafik

I 2013 vil tablets overhale smartphones på webtrafik

Webtrafik der er genereret af iPads eller andre tablets vokser ti gange så hurtigt som smartphones gør.

Allerede næste år, altså i 2013, vil Apples iPad og andre tablets overhale almindelig mobiltrafik, når det handler om webtrafikken. Det viser en ny undersøgelse fra Adobe Digital Index. Undersøgelsen er baseret på 23 milliarder webbesøg på 325 virksomhedssider. Det skriver Comon.dk.

Væksten skyldes at der købes flere tablets, og der benyttes flere websider når de sidder med deres tablet i forhold til når de bruger deres smartphones.

Undersøgelsen viser også, at i 2014 vil ti procent af den samlede webtrafik i verden komme fra tablets.

Du kan også besøge Mobilsiden.dk og Mobildebat.dk på vores mobiltilpassede websites – læs nærmere hvordan du finder dem her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Urbanus 25-05-2012 10:30:03

Jeg undrer mig en del over den afsluttende bemærkning:

"Du kan også besøge Mobilsiden.dk og Mobildebat.dk på vores mobiltilpassede websites – læs nærmere hvordan du finder dem her."

Hvorfor dog det??!! Det er jo tablets det handler om, og de kan jo uden porblemer vise den fulde version.

Og det giver mig lige anledning til at slå et slag mod den misforståelse som mange tilsyneladende har, hvor de opfatter tablets som mobiltelefoner, og derfor pr. automatik viser dig den mobiltilpassede version når man åbner hjemmesider i browseren på en tablet.
Det er tåbeligt ud over alle grænser. Ikke bare er en tablet ikke en mobiltelefon, og har en skærmstørrelse der gør at den kan vise fulde hjemmesider fuldt lige så godt som en PC. Men de mobile hjemmesider fungerer jo slet ikke særlig godt på en tablet - da de er tilpasset helt andre slags enheder. Det ser ikke bare tåbeligt ud, men er også meget lidt brugervenligt.

Netop en nyhed som denne gør at man efterhånden bør tage tablets alvorligt som andet end lidt overflødigt legetøj og forvoksede mobiltelefoner. Det er enheder som fortjener at blive taget alvorligt som surf-enheder, og hvor man som bruger forventer fuld internet-oplevelse.

0 0
Mazzen 25-05-2012 13:09:43

Du har vist ikke en bærbar....
Ej er enig i meget af hvad du siger, og mener også at oplevelsen bør kunne optimeres, men firmaerne venter nok til at de kan se er der er så mange tablets på besøg at det kan svare sig at optimere deres hjemmeside til disse.

0 0

Om brug af cookies