Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   I dag åbner Netflix-konkurrenten YouBio

I dag åbner Netflix-konkurrenten YouBio

YouSees film-tjeneste, YouBio, der skal konkurrere med Netflix, Viaplay og HBO, slår i dag dørene op.

Den store lancering af YouBio blev i sidste uge afblæst i sidste øjeblik, på grund af tekniske problemer, men nu skulle tjenesten være klar i betaversion.

Det sker i dag klokken 10.00.

Kunderne har mulighed for at afprøve YouBio gratis indtil 1. februar 2013, hvilket er en væsentlig længere prøveperiode, end det konkurrenterne tilbyder.

YouBio har prissat deres produkt til 99 kroner om måneden, og er dermed dyrere end de andre tjenester, der ligger i 79 kroner om måneden.

Kun iPhone, iPad og boks

I første omgang kan YouBio ses på computeren, via apps til iPad og iPhone, eller via en dedikeret boks til at sætte under TV’et. Denne koster 495 kroner.

Der arbejdes også med en løsning til Android i løbet af de kommende måneder.

YouBio findes ikke som Netflix og Viaplay til Xbox og Playstation 3.

- ”Vi vil meget gerne komme på spillekonsollerne, men det er ikke afgørende for os. Vi tror mere på vores egne TV-bokse, ” siger YouSees vicedirektør Ulf Lund, til Ritzau.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Urbanus 06-12-2012 11:14:03

Når man lægger alt det til side som andre skriver om manglende understøttelse på forskellige platforme, manglende apps, bokse, langsom kundebetjening etc. etc. - det kan jeg trods alt bære over med, når de lige er startet. Og eneste grund til at Netflix allerede kan være på så mange platforme er jo at de har været i gang længe i USA.

Men YouSee har jo pralet med at de kan slå de andre på kvalitet og udvalg. Og hvis jeg bedømmer det alene, og sammenligner med hvad jeg kan få via Netflix, så må jeg altså sige at hvis Netflix skuffede ved deres lancering, så skuffer YouSee virkelig fælt!
Jeg er godt nok ikke særlig imponeret over indholdet - når man skræller alt det fra der koster ekstra. jeg synes faktisk at indholdet på flere punkter er ringere end Netflix, på de fleste punkter på niveau og kun på få punkter er bedre end Netflix. Og jeg har svært ved at se at det skulle retfærdiggøre en merpris på 20 kr., samt pris for en boks.
Der er ret få tv-serier, og det er kun udvalgte sæsoner der er gratis, og dem jeg kiggede på, var der måske en sæson mere end på Netflix, men altså ikke mere end det. Og man må åbenbart ikke have det sjovt hos YouSee - for fraværet af komedieserier, satire, stand up-comedy etc. er påfaldende ift. Netflix. der var faktisk næsten intet!!
Det danske indhold var heller ikke ligefrem noget der fejede benene væk under mig.

Jeg blev faktisk helt glad for mit Netflix-abonnement i går, og overvejer at forny det, selvom jeg ellers havde opsagt det når det udløber sidst i december.
Især når jeg så samtidig kan få Netflix direkte på mit tv via en app i min Samsung blueray/HDD.

0 0
Kim Rieneck 06-12-2012 08:29:05

Jeg har da betalt 49 kroner for at blive oprette der så det er ikke gratis at oprette sig der.

I kan selv se her.

Vi har modtaget din indbetaling på 49 kr.

Dit YouBio-abonnement koster 0 kr. frem til 1. februar, 2013

0 0
Villiam 05-12-2012 11:57:00

først skal man have yousee som udbyder. for det andet findes der ingen app til tv'et. og til sidst koster yousee en bondegård da man ikke kan få kun internet. så det vil på ingen punkter slå benene under netflix!


den er sgu en ommer yousee!

0 0
05-12-2012 14:13:42

Sikke dog en omgang vrøvl....Du skal da ikke være yousee kunde.

0 0
Villiam 06-12-2012 00:58:24

og. jeg kan stadig ikke bruge det på mit tv eller mobil. netflix var ude med apps til de forskellige enheder med det samme. kan godt være at jeg tager fejl med at man ikke skal være yousee kunde, men det er stadig en ommer. det nytter ikke noget at lave et produkt som først rigtigt kan bruges når prøve tiden er overstået, vel ?

0 0
06-12-2012 09:09:50

Det eneste af dine argumenter der holder er at deres understøttede enheder er sindsygt begrænset....

0 0
Om brug af cookies