Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   I dag sælges HTC Incredible S

I dag sælges HTC Incredible S

HTC Incredible S er i butikkerne fra i dag. Prisen er omkring 4.000 kroner.

HTC Incredible S i rød (Foto: Mobilsiden.dk)
HTC Incredible S i rød (Foto: Mobilsiden.dk)

For cirka en måned siden blev HTC Incredible S præsenteret ved mobilmessen Mobile World Congress i Barcelona, og allerede nu kan den Android-baserede smartphone, købes i de danske butikker.

Her ved salgsstarten er det dog kun den sorte farve som er tilgængelig, men HTC oplyser til Mobilsiden.dk, at den røde version forventes at lande om cirka tre til fire uger.

Prisen uden abonnement vil for begge modeller være lige omkring 4.000 kroner. Det viser den aktuelle prissøgning på Mobilpriser.dk.

HTC Incredible S kører på styresystemet Android 2.2.1, men bliver senere på foråret opgraderet til Android 2.3. Opgraderingen bliver gratis for kunderne.

Læs også:
 - Europas første HTC butik ligger i København
 - HTC Incredible S - sådan er kameraet
 - Web-TV: Her er HTC Incredible S
 - Forskellen på HTC Desire HD og HTC Incredible S
 - Duel: Incredible S vs Desire S - hvad skal du vælge?

Web-TV: Første kik på HTC Incredible S

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rudik 18-03-2011 07:27:47

Jeg er enig med JB.
Den er flot, men grundet at den ikke har fået den nye android version så får man ikke en wauw effekt når man betjener telefonen. Man kender det jo fra de øvrige telefoner ;-)

Men det der også slog mig var at 4" stadig er for stort til mig, jeg skal ned i 3,7 som desire S fx. kommer med. Vi skal jo heller ikke vente mere end en lille månede på desire S ;-)

Puha, dog fik jeg ondt i maven da jeg hørte hvordan sælgerne talte med kunderne. Jeg vil jo aldrig anbefale en wildfire :-D Plus. at når en ældre mand der kommer og spørger hvad forskellen på en nokia telefon og en Nexus S er. Puha, hvad kan sælgeren gøre. :-D

0 0
mathias 17-03-2011 14:06:38

De designere der har fundet på den der rimelig usmarte bagklods skulle fyres

0 0
JB 17-03-2011 18:03:03

Hej Mathias

Jeg har lige været inde og se på Incredible I HTC's nye butik, netop fordi jeg lige skulle se hvad i alverden det er de har lavet ved bagsiden.

Jeg må ærligt indrømme at jeg blev meget positivt overrasket! Bagsiden ser langt dårligere ud på billeder, end den gør "in real life". Det markante hjørne og udskæringerne til kamera og LED falder slet ikke så meget i øjet, som når man ser den på billeder.
Bagsiden er i øvrigt belagt med en slags blød gummi (jeg ved ikke lige hvad den korrekte betegnelse er), så den bliver ikke ridset, kan godt "smides" roligt på et bord og er behagelig at holde på.

Mit indtryk af telefonen i øvrigt var at skærmen var virkelig god, men i øvrigt var alt som alle andre HTC'ere - den kommer jo desværre ikke med Android 2.3 fra starten, så der var ikke rigtig nogen "wow"-fornemmelse ved selve betjeningen. :(

0 0
Thomas Kjeldsen 17-03-2011 14:20:29

Hmm..
Anderledes, nyskabende, smart...

Det er jo netop det en designer skal kunne... :-)

0 0
Thomas Kjeldsen 17-03-2011 09:05:05

Jeg skal ha en... :-)

0 0
Thomas Kjeldsen 20-03-2011 18:34:58

Ahhh..
Så ligger der en Incredible i lommen.. :-)

Den er vildt fed.. :-)
Min første smartphone...

Kan varmt anbefales...

0 0

Om brug af cookies