Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   I fremtiden kan du måske lade batteriet mens du lader vandet

I fremtiden kan du måske lade batteriet mens du lader vandet

Ny forskning, med støtte fra Microsofts-grundlæggeren, skal nu se på hvordan tis kan omdannes til strøm.

Vi er som regel underlagt vejrets spilleregler, når det kommer til at omsætte solenergi og vindenergi til brugbar strøm. 

Her kunne der altså være brug for et godt alternativ, som ikke i den forstand er uden for vores rækkevidde. Britiske forskere har nemlig fundet en løsning på, at få omdannet tis til energi, og desuden fået Gates Foundation med som støtte af projektet. Det skriver Ekstrabladet.dkSom det tydeligt fremgår i videoen, så er der altså ikke tale om et færdigt produkt, der kan holde strøm på alle dine gadgets, men derimod bevis på at affaldsstoffer kan bruges til noget energi-venligt og meningsfuldt. 

Mangler du mobil-strøm på Roskilde? Her er en genial plan

Så vi skal nok ikke forvente urindrevne smartphones i den nærmeste fremtid, men måske festivalgæster i fremtiden kan slå 2 fluer med et smæk, når de alligevel træder af på naturen vegne i sommervarmen. 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 25-12-2013 19:20:24

Tja vi har hørt om rigtig mange metoder til at oplade fra kroppen de sidste par. Sved, en chip under huden, kapsler der bliver opløst i mavesækken, lyden fra din stemme når du snakker, hjerteslag....og det er lige dem jeg kan huske. Jeg tror på denne metode når jeg ser den udbredt :)

0 0
Robert 25-12-2013 19:21:21

...de sidste par år*

0 0

Om brug af cookies