Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   I Nordjylland betyder størrelsen ikke så meget

I Nordjylland betyder størrelsen ikke så meget

Smartphone-producenterne kæmper for at gøre telefonerne så tynde som muligt. Det er dog knap så vigtigt for kunderne i Nordjylland som i resten af landet.

Der kommer hele tiden nye smartphones på markedet, og flere af producenterne har travlt med at fortælle om det tynde design.

Det gælder eksempelvis Huawei med P1 S på 6,7 mm og Apple med iPhone 5 på 7,6 mm, men den detalje kan de formentlig godt undlade at fremhæve på plakaterne i Skagen, Hjørring, Aalborg og omegn.

En ny undersøgelse viser således, at smartphone-brugerne i Region Nordjylland ikke tillægger størrelsen lige så stor betydning som de potentielle købere i resten af landet.

Blot 8,5 procent af de adspurgte nordjyder angiver, at telefonens størrelse har afgørende betydning, når de skal købe nye mobiltelefon.

I landets øvrige regioner har størrelsen afgørende betydning for henholdsvis 23,9 procent (Region Midtjylland), 19,3 procent (Region Syddanmark), 13,3 procent (Region Hovedstaden) og 16,0 procent (Region Sjælland) af smartphone-ejerne.

Det er imidlertid ikke det eneste punkt, hvor nordjyderne skiller sig ud. Kun 6,2 procent tillægger GPS/navigation afgørende betydning, mens det samme gælder for mellem 15,5 procent og 20,5 procent i de fire resterende regioner.

De er ligeglade med mærket i Region Sjælland

Flere punkter scorer forholdsvis højt i samtlige regioner. Det gælder eksempelvis kameraets kvalitet, touch-skærm, Wi-Fi samt e-mail- og/eller kalendersynkronisering.

I Region Sjælland synes de fleste imidlertid at være ligeglade med telefonens mærke. Det har kun afgørende betydning for 3,2 procent, mens tallet ligger mellem 12 procent og 16,7 procent i resten af landet.

Det samme kan man sige, om smartphone-brugerne i Region Syddanmark og kvaliteten af telefonens musikafspilleren, da blot 2,0 procent tillægger det afgørende betydning. De øvrige regioner ligger mellem 7,6 procent og 10,9 procent.

Undersøgelsen, der er foretaget af Epinion på vegne af Samsung Danmark, viser ligeledes, at brugerne i Region Syddanmark ikke bekymrer sig så meget om, hvorvidt mobilen er god at surfe på. 7,3 procent har svaret, at det har afgørende betydning, mens Region Nordjylland topper med 20,2 procent.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Michal 23-10-2012 22:33:36

Kører alle i traktor, WV eller Peugeot.
Har alle jydekrog på, også ligener de deres dyr .)

Har du været på sjælland ?????? Siden du kan komme med en så dum komentar.

0 0
Anders 23-10-2012 23:38:30

Så du vil påstå, at det ikke er rigtigt?

0 0
Anders 23-10-2012 16:51:25

Hvis en ting er sikker, er det da, at sjællændere KUN køber mobil efter mærket, alt andet er ligegyldigt. Sjællændere er flokdyr af værste slags!

0 0

Om brug af cookies