Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iBeacons sørger for nyeste blade når du er kaffetørstig

iBeacons sørger for nyeste blade når du er kaffetørstig

Det digitale forlag Exact Edition bruger iBeacons, når deres kunder skal fange kommende abonnenter til “Bladkiosk” app’en på iOS.

iBeacons er små transmittorer der kan sende beskeder til iOS 7 enheder, når de er i nærheden.

Det er altså er en konkurrent til teknologien NFC (Near Field Communications), men dog langt fra så udbredt i skrivende stund. 

Forlag ser mulighederne
Forlaget Exact Edition, som hører til i London, laver i forvejen digitale magasiner, der er tilpasset iPhone, iPad og Android enheder.

De bruger iBeacon teknologien, for at hjælpe kunder med at nå ud til mulige interesseret baseret på lokation. Det skriver TechCrunch 

Teknologien er brugbar i adskillige situationer. Det kan for eksempel være ved cafebesøget, når nyeste blad automatisk popper ind på iPad’en, eller hos lægen så man er fri for at læse et 5 år gammelt “Ude og hjemme”. 

“Da dette er en helt ny teknologi prøver vi den af for første gang på Bar Kick i Shoreditch, London,” forklarede Exact Editions' Daniel Hodgkin om teknologien. “Når man ankommer vil fodbold-margasinet ‘When Saturday Comes' foruden fashion og kultur-magasinet ‘Dazed & Confused’ være tilgængelig. 

Android kan også lege med
iBeacons teknologien er desuden kompatibel med iPhone 4S eller nyere, iPad 3 eller nyere, iPad mini. 

Da teknologien bruger Bluetooth 4.0 er der adskillige af Android mobiler som også understøtter iBeacon. Det kunne være Samsung Galaxy S3, S4 og HTC One for blot at nævne et par stykker.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Karim 05-12-2013 16:54:30

hvordan er det en konkurrent til NFC? NFC har til formål at primær blive brugt til private sikrer ting så som betalings midl, nøgle m.m. hvor ibeam mere er en reklame baseret ide...

0 0
TF 05-12-2013 17:54:19

Så vidt jeg kunne forstå på den forrige artikkel om ibeacon kan de det samme som nfc plus alt det extra "reklame" tingel tangel

0 0

Om brug af cookies