iBeacons sørger for nyeste blade når du er kaffetørstig

Det digitale forlag Exact Edition bruger iBeacons, når deres kunder skal fange kommende abonnenter til “Bladkiosk” app’en på iOS.

iBeacons sørger for nyeste blade når du er kaffetørstig

iBeacons er små transmittorer der kan sende beskeder til iOS 7 enheder, når de er i nærheden.

Det er altså er en konkurrent til teknologien NFC (Near Field Communications), men dog langt fra så udbredt i skrivende stund. 

Forlag ser mulighederne
Forlaget Exact Edition, som hører til i London, laver i forvejen digitale magasiner, der er tilpasset iPhone, iPad og Android enheder.

De bruger iBeacon teknologien, for at hjælpe kunder med at nå ud til mulige interesseret baseret på lokation. Det skriver TechCrunch 

Teknologien er brugbar i adskillige situationer. Det kan for eksempel være ved cafebesøget, når nyeste blad automatisk popper ind på iPad’en, eller hos lægen så man er fri for at læse et 5 år gammelt “Ude og hjemme”. 

“Da dette er en helt ny teknologi prøver vi den af for første gang på Bar Kick i Shoreditch, London,” forklarede Exact Editions’ Daniel Hodgkin om teknologien. “Når man ankommer vil fodbold-margasinet ‘When Saturday Comes’ foruden fashion og kultur-magasinet ‘Dazed & Confused’ være tilgængelig. 

Android kan også lege med
iBeacons teknologien er desuden kompatibel med iPhone 4S eller nyere, iPad 3 eller nyere, iPad mini. 

Da teknologien bruger Bluetooth 4.0 er der adskillige af Android mobiler som også understøtter iBeacon. Det kunne være Samsung Galaxy S3, S4 og HTC One for blot at nævne et par stykker.

Sidste nye om temaet

Siden artiklen udkom er der kommet mere til sagen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 18/11/2013 gik vi videre med artiklen om Disse mobiler kommer på hylderne i november måned – Forstættelsen i sagen kan læses her. Og sidste punktum er endnu ikke sat. Klik her for at se de sidste nyheder..