Ice Cream Sandwich nu ude til Xperia-brugerne – begynd din download nu

Sony har sendt den første portion Ice Cream Sandwich ud til sine kunder, læs her hvilke modeller der står først i køen.

Ice Cream Sandwich nu ude til Xperia-brugerne – begynd din download nu

Sony har tidligere meldt deres opdateringsfrekvens ud, og senest har de måtte udskyde den en måned eller to.

Tilsyneladende blev det kun til en enkelt, for nu er Android 4.0 Ice Cream Sandwich (ICS) landet til de første Sony enheder, og danskerne er blandt de første til at nyde godt af opdateringen.

Sony Xperia Arc S, Xperia Neo V og Xperia Ray kunder kan nu hente opdateringen til deres enheder.

Opdateringen der udover at bringe den nyeste Android version, også bringer en helt ny brugerflade med sig. Sony har valgt at deres brugerflade, skal optimeres til at følge det nye design, som ICS giver.

Det har betydet at Sony har ændret på deres applikationer og tilføjet nye baggrunde til brugerfladen. Derudover er der blevet lavet ændringer i kontaktpersoner og kalenderen. Sammen med ICS opdateringen har Sony valgt at beholde en del af nyhederne i ICS, blandt andet Face Unlock der gør det muligt at låse telefonen op med ens ansigt.

ICS Xperia Arc S
Xperia Arc S skærmbillede

Sådan opdaterer du din Sony Xperia

Der er flere måder at opdatere din enhed på. Sony har dog valgt kun at gøre det muligt at opdatere din Xperia telefon via PC & Mac, og altså ikke via den traditionelle “Over-the-air”.

Når du selv vil downloade opdateringen til din computer, og opdatere den via Sony’s software, kan du finde hjælp til det ved at klikke på linket til din model her: Xperia Arc S, Xperia Neo V og Xperia Ray.

Hvad er din oplevelse af opdateringen, godt eller skidt? Skriv din erfaring i kommentarfeltet eller i vores Android forum på Mobildebat.dk.