Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Idag kan du forudbestille OnePlus 7 Pro i Collectors Edition

Idag kan du forudbestille OnePlus 7 Pro i Collectors Edition

Kan du slet ikke vente med at få dine fingre i OnePlus 7 Pro, så kan den allerede fra i dag forudbestilles i Epic Collectors-udgave. Her er prisen.

Foto: OnePlus

Vil du være først med det nye flagskib fra OnePlus, så har du nu muligheden - hvis du altså er hurtig. Fra i dag bliver det nemlig muligt at forudbestille OnePlus 7 Pro i en speciel Epic Collectors Edition. Her får du pris og informationer om specialudgaven.

Først og fremmest så er der ikke tale om en anderledes OnePlus 7 Pro telefon, men præcis den samme der bliver solgt efter den officielle lancering. Forskellen findes i salgsæsken, som indeholder hemmelige gaver, der ifølge OnePlus overstiger prisen på den.

OnePlus 7 Pro Collectors Edition kan udelukkende forudbestilles hos Proshop, som kun har 50 eksemplarer. Der er ifølge OnePlus pt. over 1000 der har skrevet sig op på Proshops hjemmeside, så man skal være hurtig når salget åbner.

Og hvornår sker det så? Forudbestillingen åbner klokken 12:00 i dag lige her, altså om knap 2 timer. 

Med forudbestillingen får man ikke kun tilbehøret, men man får også mobilen flere dage før den officielle salgsstart. Prisen på OnePlus 7 Pro i specialudgaven bliver 6.999 kroner.

Proshop.dk oplyser at prisen på OnePlus 7 Pro i Collectors Edition bliver 6.999 kroner.
Proshop.dk oplyser at prisen på OnePlus 7 Pro i Collectors Edition bliver 6.999 kroner.
Foto: Proshop

Den officielle lancering af OnePlus 7 og 7 Pro sker på tirsdag klokken 17:00. Med prisen på OnePlus 7 Pro i Epic Collectors Edition, så kan vi godt spekulere over salgsprisen på den billigste udgave af flagskibet. Tipsteren Roland Quandt oplyser en pris i euro på 699, hvilket i danske kroner er cirka 5200 kroner. Så er sted i mellem 5200 og 6999 kroner, vi gætter på 5999 kroner. 

Har i et godt bud?

Læs også: OnePlus 7 Pro får UFS 3.0 og HDR10+ certificeret skærm

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies